20.8 C
Athens

Αγγλία: Ο Τομ Κρουζ εμψύχωσε τους παίκτες μέσω FaceTime

Ο Τομ Κρουζ θέλησε εμψυχώσει τους παίκτες της Αγγλίας λίγες ώρες πριν από τον μεγάλο τελικό του EURO 2020 με την Ιταλία και μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε μαζί τους τους ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Στους ρυθμούς του EURO 2020 κινείται ολόκληρη η ποδοσφαιρική κοινότητα, μετά και την ολοκλήρωση του Copa America, με την Αργεντινή να σηκώνει την Κούπα 28 χρόνια μετά.

Η Αγγλία θα υποδεχθεί την Ιταλία στο «Γουέμπλεϊ» για τον μεγάλο τελικό και ο Τομ Κρουζ εξέφρασε την πλήρη στήριξή του στα «Τρία Λιοντάρια».

Ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ, ήρθε σε επαφή με τους παίκτες μέσω κλήσης FaceTime, την Παρασκευή (9/7), και τους έστειλε ένα μήνυμα ενθάρρυνσης πριν από τον τελικό.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό αποκάλυψε ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ. Όπως ανέφερε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αγγλίας, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ιδιωτική προβολή της νέας του ταινίας, «Top Gun: Maverick», η οποία θα είναι διαθέσιμη στους κινηματογράφους από τον Αύγουστο, ο Κρουζ τηλεφώνησε για να εκφράσει τη στήριξή του στην ομάδα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς