16.4 C
Athens

Γιαλαμά: Όνειρο ζωής η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η Εθνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης της Ελλάδας πήρε το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο στο Ομαδικό, στο Προολυμπιακό τουρνουά της Βαρκελώνης, και θα δώσει το «παρών» για πρώτη φορά μετά το 2004 στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός του πλανήτη.

Για την Κρυσταλλένια Γιαλαμά, μία εκ των 9 αθλητριών της Εθνικής μας ομάδας, θα είναι η πρώτη της συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αώνες, όπως και για τις 7 από τις 9 αθλήτριες!

Η 17χρονη αθλήτρια, που έλαβε τη 2η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2021 (Κόμπο), ανυπομονεί να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Τόκιο, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΕ. Συγκεκριμένα, η Γιαλαμά τόνισε: «Η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες, για εμένα όπως και για όλους τους αθλητές, είναι όνειρο ζωής. Νιώθω πολύ υπερήφανη και ενθουσιασμένη, που έχω τη δυνατότητα να συμμετέχω στην κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη, εκπροσωπώντας την πατρίδα μου.

Σε αυτούς τους Αγώνες, έχω σκοπό να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και κυρίως να το απολαύσω, διότι είναι εμπειρία ζωής. Είναι πολύ σημαντικό να νιώθεις πως στην Ελλάδα όλοι θα περιμένουν να μας δουν να αγωνιζόμαστε, με υπερηφάνεια και συγκίνηση. Ελπίζουμε να γυρίσουμε πίσω με πολλές επιτυχίες και διακρίσεις».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς