16.2 C
Athens

Η Τότεναμ ζητάει 100 εκατ. ευρώ συν δύο παίκτες για να δώσει τον Κέιν

Πολύ υψηλά τον πήχη έχει βάλει η Τότεναμ, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες του «Football Insider», για να παραχωρήσει τον Χάρι Κέιν το φετινό καλοκαίρι ζητάει 100 εκατ. ευρώ συν δύο παίκτες από την εκάστοτε ομάδα που θα θελήσει να υπογράψει τον Άγγλο επιθετικό.

Η αντίστροφη μέτρηση για τη νέα σεζόν έχει αρχίσει και μέχρι στιγμής το μέλλον του Χάρι Κέιν στην Τότεναμ παραμένει εξαιρετικά αβέβαιο.

Ο αρχηγός των «Τριών Λιονταριών», ο οποίος θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (11/7, 22:00) μαζί με την Αγγλία την Ιταλία για την κατάκτηση του EURO 2020, έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από την ομάδα του Βόρειου Λονδίνου.

Όπως μεταφέρει το «Football Insider», ο Ντάνι Λέβι δεν είναι διατεθειμένος να θυσιάσει το δυνατό του «χαρτί» για λιγότερα από τα 150 εκατ. ευρώ. Συγκεκριμένα, οι «Spurs» ζητούν 100 εκατ. ευρώ και δύο ποδοσφαιριστές που θα πρέπει να τους παραχωρήσει οποιαδήποτε ομάδα θέλει να αποκτήσει τον Κέιν.

Οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ, Σίτι και Γιουνάιτεντ, είναι οι σύλλογοι που έχουν εκφράσει περισσότερο ενδιαφέρον για τον 27χρονο Άγγλο διεθνή.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς