17.2 C
Athens

Σπινατσόλα: Στον τελικό θα είμαι στο Γουέμπλεϊ, δίπλα στους συμπαίκτες μου

Ο Λεονάρντο Σπινατσόλα θα δώσει το «παρών» στο «Γουέμπλεϊ» στον μεγάλο τελικό της Κυριακής (11/7, 22:00) ανάμεσα στην Αγγλία και την Ιταλία, προκειμένου να εμψυχώσει τους συμπαίκτες του.

Ο 28χρονος αμυντικός της Ρόμα ήταν από τους πιο άτυχους στο φετινό EURO, καθώς χρειάστηκε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, μετά τη ρήξη αχίλλειου τένοντα που υπέστη στο ματς με το Βέλγιο.

Μπορεί να έχασε την αναμέτρηση με την Ισπανία, αλλά ο Σπινατσόλα έζησε την ένταση της πρόκρισης, παρακολουθώντας την αναμέτρηση από το σπίτι του, όπου και ξέσπασε σε έντονους πανηγυρισμούς.

Αυτή τη φορά όμως, δεν θα βρίσκεται στο σπίτι του, καθώς θα είναι στις εξέδρες τού «Γουέμπλεϊ», για να παρακολουθήσει από κοντά την προσπάθεια των συμπαικτών του να φτάσουν στην κορυφή της Ευρώπης.

«Θα είμαι στο γήπεδο, δίπλα στους συμπαίκτες μου. Τα παιδιά μού έδωσαν ένα εκπληκτικό βράδυ, έχουμε μία σπουδαία ομάδα και νιώθουμε σαν οικογένεια», τόνισε αρχικά στο «Rai Sport. Κάναμε βιντεοκλήση μετά τον αγώνα και όλα τα παιδιά φώναζαν για μένα» και πρόσθεσε: «Θα είμαι στις κερκίδες στο Γουέμπλεϊ την Κυριακή, ακόμα και με τις πατερίτσες μου. Αν η Ιταλία κερδίσει, θα πανηγυρίσω με τους συμπαίκτες μου. Η γυναίκα μου λέει να είμαι προσεκτικός, μάλλον θα πηδάω συνέχεια στο ένα πόδι».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς