21.8 C
Athens

Οι ακριβοπληρωμένοι, τα μανατζερικά παιχνίδια και το σόου Ουάρντα – Ελ Καντουρί

Δύο περίπου μήνες διαπραγμάτευσης χρειάστηκαν, για να αποφασίσει ο Βέρνμπλουμ να υπογράψει στο ΠΑΟΚ, που τόσο πολύ ταλαιπώρησε.

Έτσι, μετά τον Χατσερίδη, τον Ζαμπά και τον Ακπόμ, ο ΠΑΟΚ απέκτησε οριστικά και τον Βέρνμπλουμ ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τη μεσαία γραμμή της ομάδας.

Εκείνο που κάνει εμάς τουλάχιστον να είμαστε επιφυλακτικοί είναι, ότι οι παίκτες που αποτελούν τον βασικό κορμό της ομάδας, είναι αυτοί που προέρχονται μέσα από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και αυτοί που στοίχισαν ελάχιστα.

Φυσικά αναφερόμαστε στον Πέλκα, που αποτελεί σήμερα τον οργανωτή της ομάδας, αλλά και τον Λημνιό που κέρδισε θέση στην ενδεκάδα με το σπαθί του.

Οι ακριβοπληρωμένοι Κάνιας και Σάκχοφ, μέχρι σήμερα τουλάχιστον δεν κατάφεραν να δικαιολογήσουν τη φήμη τους, αλλά ούτε και τα βαριά συμβόλαιά τους.

Ας ευχηθούμε το νέο απόκτημα του ΠΑΟΚ ο Βέρνμπλουμ, δεν θα απογοητεύσει αυτούς που τον πίστεψαν και τον ακριβοπλήρωσαν, αλλά ούτε και τους φιλάθλους που με την συμπεριφορά του έχει πληγώσει.

Είναι γνωστά τα παιχνίδια που παίζουν οι μάνατζερ για να προβάλουν τους παίκτες που εκπροσωπούν και φυσικά αν είναι δυνατόν να αυξήσουν την προμήθειά τους.

Ξαφνικά η ιταλική Πάρμα ενδιαφέρθηκε να αποκτήσει τον Ελ Καντουρί από τον ΠΑΟΚ και εμείς πιστεύουμε πως αυτό είναι ένα παιγνίδι του μάνατζερ.

Αυτό που εμείς γνωρίζουμε είναι, ότι ο Ελ Καντουρί και ο Ουάρντα, έδωσαν παράσταση μέσα στο αεροπλάνο κατά την επιστροφή της αποστολής στη Θεσσαλονίκη από τη Μόσχα.

Ο Ουάρντα έχει δείξει και στο παρελθόν, ότι μπορεί να παίξει τέτοιους ρόλους, ενώ ο Ελ Καντουρί ήταν απλά κρυφό… ταλέντο. Μαρτυριάρηδες δεν είμαστε, όσοι ήταν παρόντες στο συμβάν, τους απόλαυσαν…

ΠΗΓΗ: balladoros.com

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς