19.4 C
Athens

Με Βλαχοδήμο, Σάμαρη στην πρεμιέρα η Μπενφίκα

Στην αποστολή της Μπενφίκα συμπεριλήφθηκαν οι Βλαχοδήμος και Σάμαρης για την πρεμιέρα κόντρα στην Μποαβίστα, ενώ εκτός τέθηκαν οι τραυματίες Ζόνας και Καστίγιο

Με τους Οδυσσέα Βλαχοδήμο και Ανδρέα Σάμαρη στην αποστολή της, η Μπενφίκα ρίχνεται στην μάχη του νέου πορτογαλικού πρωταθλήματος απέναντι στην Μποαβίστα.

Ο πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού και ο άλλοτε μέσος του Ολυμπιακού βρίσκονται στην αποστολή που επέλεξε ο τεχνικός της προσεχούς αντιπάλου του ΠΑΟΚ στα πλεϊ – οφ του Champions League Ρούι Βιτόρια. Την ίδια στιγμή τα προβλήματα δεν λείπουν για τους «Αετούς» της Λισσαβόνας, αφού οι φορ Ζόνας, Καστίγιο νιώθουν ενοχλήσεις και έμειναν εκτός αποστολής.

Ο Βραζιλιάνος γκολτζής πονάει ακόμα στη μέση του, ενώ θα παραμείνει κάτοικος «Λουζ», αφού προ ημερών υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ομάδα του. Από την άλλη, ο Χιλιανός στράικερ τραυματίστηκε στη ρεβάνς με τη Φενερμπαχτσέ και προτιμήθηκε να μην συμπεριληφθεί στις επιλογές του προπονητή του.

Αμφότεροι κάνουν αγώνα δρόμου, ώστε να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς τους και η συμμετοχή τους στην πρώτη αναμέτρηση της Τρίτης κόντρα τον ΠΑΟΚ θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη.

Αναλυτικά η αποστολή της Μπενφίκα για το ματς πρωταθλήματος με την Μποαβίστα:

Τερματοφύλακες: Βλαχοδήμος, Σβίλαρ

Αμυντικοί: Κόντι, Γκριμάλντο, Ρούμπεν Ντίας, Ριμπέιρο, Ζαρντέλ, Αντρέ Αλμέιδα

Μέσοι: Φέισα, Σέρβι, Άλφα Σεμέδο, Ζίβκοβιτς, Σάλβιο, Πίτσι, Σάμαρης, Ράφα, Ζοάο Φέλιξ, Ζέντσον

Επιθετικοί: Σεφέροβιτς, Φερέιρα

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς