20.9 C
Athens

Ο Μπονούτσι υποσχέθηκε να αγκαλιάσει τη σεκιούριτι που τον μπέρδεψε με οπαδό

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι δεσμεύτηκε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του μεγάλου τελικού με την Αγγλία το βράδυ της Κυριακής (11/7) να βρει και να αγκαλιάσει τη γυναίκα σεκιούριτι που τον μπέρδεψε στο ματς με την Ισπανία με οπαδό.

Η Ιταλία αποτελεί τη μία φιναλίστ που θα διεκδικήσει κόντρα στα «Τρία Λιοντάρια» την κούπα του EURO 2020. Οι «ατζούρι» πήραν την πρόκριση την περασμένη Τρίτη (6/7) απέναντι στους Ισπανούς και ο Μπονούτσι κατευθύνθηκε προς το μέρος των Ιταλών φιλάθλων για να το πανηγυρίσει μαζί τους.

Βέβαια, κατά την προσπάθεια επιστροφής του στον αγωνιστικό λάθος κάτι πήγε… λάθος. Για την ακρίβεια, μία γυναίκα σεκιούριτι που βρισκόταν ακριβώς από πίσω του τον πέρασε για οπαδό και επιχείρησε να τον ακινητοποιήσει, με την απορία να είναι έντονα ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του αμυντικού της Γιουβέντους.

Ωστόσο, τρεις ημέρες αργότερα, ο Μπονούτσι υποσχέθηκε πως αν η «σκουάντρα ατζούρα» νικήσει την Αγγλία θα εντοπίσει τη σεκιούριτι και θα την αγκαλιάσει.

Όπως αποκάλυψε ο 34χρονος, όταν συνειδητοποίησε το λάθος της τον αγκάλιασε αμήχανα, με τον Ιταλό στόπερ να υποστηρίξει πως θα πράξει αναλόγως μετά τον τελικό.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς