21.1 C
Athens

Βέροια: Ανανέωσε ο Δερμιτζάκης, βοηθός του ο Βεργώνης

Ο Παύλος Δερμιτζάκης θα οδηγήσει τη Βέροια στη Super League 2, τη σεζόν 2021/22, καθώς ανακοινώθηκε η επέκταση της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο 52χρονος (29/6/1969) προπονητής θα έχει ως βοηθό τον Αλέξανδρο Βεργώνη, ο οποίος κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στη Βέροια, σε ηλικία ετών 35 ετών (1/12/1985), και αναλαμβάνει χρέη βοηθού προπονητή στην ομάδα της Ημαθίας.

Η ανακοίνωση για τον Δερμιτζάκη: «Η ΠΑΕ ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Παύλο Δερμιτζάκη. Ο Καβαλιώτης τεχνικός συναντήθηκε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Αχιλλέα Μπίκα, ρύθμισαν τις τελευταίες λεπτομέρειες και συμφώνησαν να συνεχίσουν την επιτυχημένη συνεργασία τους. Σύντομα, θα ανακοινωθούν και τα ονόματα των νέων συνεργατών του Παύλου Δερμιτζάκη».

Η ανακοίνωση για τον Βεργώνη: «Η ΠΑΕ ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ ανακοινώνει ότι βοηθός προπονητή τη νέα αγωνιστική σεζόν θα είναι ο Αλέξανδρος Βεργώνης. Ο μέχρι πρότινος αρχηγός της ομάδας έκανε αποδεκτή την πρόταση που του κατέθεσε η διοίκηση και άμεσα θα ανοίξει ένα νέο ποδοσφαιρικό κεφάλαιο στην πλούσια αθλητική καριέρα του».

Η ενημέρωση της Βέροιας στα social media:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς