21.7 C
Athens

Λοκομοτίβ Μόσχας – Άρης 1-2: Ανώτεροι οι Κίτρινοι, νίκησαν με ανατροπή (vid)

Ο Άρης ξεκίνησε να βρίσκει τον ρυθμό του μέσα από τα διαδοχικά φιλικά προετοιμασίας και έπειτα από τις δύο ήττες από Ερυθρό Αστέρα και Χάιντουκ Σπλιτ πανηγύρισε την πρώτη του… ανεπίσημη νίκη.

Οι Κίτρινοι επιβλήθηκαν με ανατροπή με 2-1 της Λοκομοτίβ Μόσχας και μάλιστα το σκορ μοιάζει ιδιαιτέρως κολακευτικό για τους Ρώσους, οι οποίοι προηγήθηκαν μόλις στο 3ο λεπτό.

Ο Μπεναλουάν ανέτρεψε τον Σμολόφ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή και από την εκτέλεση φάουλ του Ρίμπους ο Ντένις νικήθηκε στο ντεμπούτο του για το 0-1.

 

Με κινητήριο μοχλό τον Μπερτόγλιο, ο Άρης ξεκίνησε να απειλεί. Ο Αργεντινός έβγαλε στον συμπατριώτη του Ματέο Γκαρσία, εκείνος προσπάθησε δις στο ίδιο λεπτό (9′) να ισοφαρίσει, αλλά ο Γκιγιέρμε του είπε «όχι». Η Λοκομοτίβ απείλησε ελάχιστα, ενώ ο Μπρούνο Γκάμα προσπάθησε με εκτέλεση φάουλ να ισοφαρίσει.

Στο δεύτερο μέρος και ειδικά μετά την είσοδο των Ματίγια – Μαντσίνι, οι Κίτρινοι κυριάρχησαν στο γήπεδο και χάρη στην πίεση που άσκησαν έφτασαν στην ισοφάριση στο 56′. Από λανθασμένη μεταβίβαση, ο Ματέο Γκαρσία έκλεψε και εκτέλεσε για το 1-1.

 

Έξι λεπτά αργότερα, ο Μαντσίνι τροφοδότησε κάθετα τον Μπρούνο Γκάμα που με ωραίο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-2. Ως το φινάλε η ομάδα του Άκη Μάντζιου δεν απειλήθηκε, ενώ ο Μαντσίνι σε δύο περιπτώσεις – τουλάχιστον – μπορούσε να πετύχει και τρίτο γκολ.

 

Άρης (Μάντζιος): Ντένις, Σούντγκρεν (77′ Τζέγκο), Γκάνεα (85′ Τσαγκαλίδης), Μπεναλουάν (72′ Δεληζήσης), Ασλανίδης, Σάκιτς, Σάσα (55′ Ματίγια), Γκάμα (87′ Σάλιαρης), Μπερτόγλιο (72′ Μπρούνο), Ματέο Γκαρσία (72′ Χαΐροβιτς), Μάνος (55′ Μαντσίνι)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς