21.7 C
Athens

Ολυμπιακός: Νέο συμβόλαιο και στην Παντελή

Στην ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού θα παραμείνει και τη νέα σεζόν η Αθανασία Παντελή.

Ο βασικός ελληνικός κορμός του Ολυμπιακού έχει παραμείνει στη συντριπτική πλειοψηφία του! Την Τετάρτη (7/7), ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε και τρίτη παραμονή αθλήτριας, καθώς μετά τις Αγγελική Νικολοπούλου και Διονυσία Αλεξάνδρη, Ερυθρόλευκη παραμένει και η Αθανασία Παντελή, υπογράφοντας νέο μονοετές συμβόλαιο.

Η 19χρονη (28/8/2002) γκαρντ δήλωσε χαρούμενη από αυτήν την εξέλιξη και θα διατηρήσει τη θέση της στο ρόστερ για δεύτερη διαδοχική περίοδο, καθώς είχε αποκτηθεί το περασμένο καλοκαίρι.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

«O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Αθανασία Παντελή. Η Ελληνίδα γκαρντ υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και παραμένει στο δυναμικό της ομάδας Μπάσκετ Γυναικών του συλλόγου μας».

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας η Αθανασία Παντελή δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα παραμείνω στην οικογένεια του Ολυμπιακού για ακόμη ένα χρόνο. Τη χρονιά που μας πέρασε έζησα στιγμές που δεν είχα ξαναζήσει και ανυπομονώ για αυτές που θα έρθουν. Εύχομαι όλες να είμαστε υγιείς και να κατακτήσουμε τους στόχους μας».

Παντελή

https://athlosnews.gr/olympiakos-ananeose-kai-i-alexandri/

https://athlosnews.gr/olympiakos-neo-dietes-symvolaio-i-nikolopoyloy/

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς