18.2 C
Athens

Ξέσπασε ο Μπαλοτέλι: Δεν καταλαβαίνω όλο αυτό το μίσος εναντίον ​​μου! (pic)

Μέσω ανάρτησής του στα social media, ο Μάριο Μπαλοτέλι ξέσπασε για όλες τις προσβολές που έχει δέχθηκε μετά το σχόλιο που έκανε για την εθνική Ιταλίας.

Στις 7 Σεπτεμβρίου του 2018, ο Μάριο Μπαλοτέλι φόρεσε για τελευταία φορά τη φανέλα με το εθνόσημο κόντρα στην Πολωνία για τη φάση των ομίλων στο Nations League. Έκτοτε ο 30χρονος Ιταλός έχει χάσει για τα καλά την «επαφή» με την «σκουάντρα ατζούρα», δεδομένου ότι η καριέρα του έχει πάρει την κατιούσα τα τελευταία χρόνια.

Οι «ατζούρι» εξασφάλισαν την παρουσία τους στον μεγάλο τελικό του EURO 2020 και ο Μπαλοτέλι έστειλε το δικό του μήνυμα στην εθνική ομάδα της χώρας του, γράφοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram: «Οι τελικοί είναι για να τους κερδίζουμε».

Λίγο αργότερα με νέα τοποθέτησή του ο Ιταλός διεθνής ξέσπασε για τα υβριστικά και προσβλητικά σχόλια που δέχθηκε με αφορμή την ανάρτησή του:

«Έχω δει τόσες πολλές προσβολές εναντίον μου και, όπως γνωρίζετε, δεν έχω κανένα πρόβλημα να εκφράσω τις σκέψεις μου. Δεν καταλαβαίνω όλο αυτό το μίσος εις βάρους από μέρους πολλών Ιταλών!

Η Ιταλία κάνει ένα σπουδαίο EURO. Δεν είμαι εκεί γιατί τα παιδιά τα τελευταία χρόνια άξιζαν την κλήση περισσότερο από μένα, αλλά με ποια λογική μού γράφουν: «είσαι φτωχός», «μείνε στο σπίτι», «εσύ δεν αξίζεις τίποτα», «δεν είσαι Ιταλός»…

Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι μία δύσκολη διοργάνωση για να την κατακτήσω αλλά όχι αδύνατη; Και τι πρέπει να πω αν το αξίζω; Όχι, δεν το κάνω; «Δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου αντίο Εθνική;».

Σκεφτείτε πριν γράψετε. Τέλος πάντων, τώρα για την Ιταλία όλοι μαζί», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Ιταλός επιθετικός.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς