22.9 C
Athens

Η Ακαντέμικα ανακοίνωσε την απόκτηση του Βέλλιου μέχρι το 2023

Η ρουμάνικη Ακαντέμικα Κλιντσένι ανακοίνωσε την Τετάρτη (7/7) την απόκτηση του Απόστολου Βέλλιου, με τον 29χρονο επιθετικό να υπογράφει συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

Ο Έλληνας διεθνής θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ρουμανία, όπου θα φορέσει μέχρι το 2023 τη φανέλα της Ακαντέμικα Κλιντσένι.

Την περσινή σεζόν ο Βέλλιος αγωνίστηκε στην Άσκολι, με την οποία πραγματοποίησε οκτώ συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί κατά σειρά στις Ηρακλής, Έβερτον, Μπλάκπουλ, Λίερσε, Βέστζελαντ, Νότιγχαμ Φόρεστ, Μπέβερεν και  Ατρόμητος.

«Οι εμφανίσεις της ομάδας από την προηγούμενη σεζόν, αλλά και οι καλές κριτικές που έλαβα από άλλους παίκτες, με έκαναν να επιλέξω την Ακαντέμικα Κλιντσένι. Η περσινή σεζόν ήταν δύσκολη για μένα.

Ήθελα να είμαι ελεύθερος από το συμβόλαιο, για να μπορέσω να επιλέξω προσεκτικά. Είναι μια νέα πρόκληση για μένα. Είναι η πρώτη φορά που παίζω στη Ρουμανία. Είναι πολύ σημαντικό για έναν επιθετικό να σκοράρει. Και σαν επιθετικός, θέλω να σκοράρω σε κάθε παιχνίδι», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ο έμπειρος επιθετικός.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς