18.6 C
Athens

Λάτσι: Θα χρειαστούν έξι εβδομάδες για να επιστρέψω

Ο Ζίγκα Λάτσι μίλησε στον Τύπο της πατρίδας του για την παρουσία του στην ΑΕΚ και τον πρόσφατο τραυματισμό του.

Ο Σλοβένος στόπερ υπέστη μερική ρήξη τένοντα των οπίσθιων μηριαίων στο δεξιό του πόδι επί ολλανδικού εδάφους και όπως δήλωσε θα χρειαστούν περίπου έξι εβδομάδες για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. Συγκεκριμένα, είπε στην ιστοσελίδα «nogomania.com»:

«Δυστυχώς, προέκυψε ένας τραυματισμός και θα χρειαστούν περίπου έξι εβδομάδες για να επιστρέψω. Είναι κρίμα. Προπονούμουν καλά και έπαιζα. Τώρα πρέπει να σταματήσω και μετά να προετοιμαστώ ξανά. Ξέρω ότι θα είναι δύσκολα. Νέοι παίκτες έχουν έρθει στην ομάδα. Η ΑΕΚ είναι ένα μεγάλο κλαμπ και οι οπαδοί περιμένουν επιτυχίες. Για παράδειγμα, η είσοδος στους ομίλους του Conference League δεν είναι αρκετή! Πιστεύω ότι θα έχω και άλλες ευκαιρίες, τις οποίες, φυσικά, πρέπει να κερδίσω».

Παράλληλα, ο 19χρονος Λάτσι δήλωσε ότι είναι ευτυχισμένος στους Κιτρινόμαυρους, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είμαι ευτυχισμένος στην ΑΕΚ. Όταν μου είπαν να ανανεώσουμε το συμβόλαιο, δεν είχα και πολλά να σκεφτώ. Δεν δίστασα καθόλου. Είναι πολύ όμορφα στην Ελλάδα. Τον περασμένο χρόνο με την επιδημία έμεινα για περίπου δύο μήνες μόνος μου, αλλά τώρα τα πράγματα είναι καλύτερα. Μου αρέσει το ταμπεραμέντο των Ελλήνων, πώς βιώνουν το ποδόσφαιρο και πόσο παθιασμένοι είναι. Το επίπεδο γενικότερα είναι υψηλό και αυτό είναι καλό για την εξέλιξή μου».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς