17.6 C
Athens

Ολυμπιακός: Δύσκολη περίπτωση ο Παβόν, αλλά οι Ερυθρόλευκοι τα δίνουν όλα!

Οι οικονομικές απαιτήσεις της Μπόκα κρίνονται υψηλές, αλλά ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος να κυνηγήσει την περίπτωση του Παβόν μέχρι το τέλος - Ανοιχτό και το ενδεχόμενο συνιδιοκτησίας

Ο Ολυμπιακός έχει «λοκάρει» το στόχο του για τη θέση του εξτρέμ και είναι αποφασισμένος να κυνηγήσει την περίπτωση του Κριστιάν Παβόν μέχρι να εξαντληθεί και η τελευταία πιθανότητα!

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θέλει να αποχωρήσει από την Μπόκα Τζούνιορς ένα χρόνο πριν από τη λήξη του συμβολαίου του και να παίξει στα 25 του για πρώτη φορά στην Ευρώπη.

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας έχουν αρχίσει, ήδη, τις συζητήσεις με την Μπόκα, η οποία αξιώνει πολλά χρήματα για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή παρά το γεγονός πως σε έξι μήνες ο Παβόν θα είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί μόνος του τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους δύο συλλόγους συνεχίζονται!

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αργεντινή, η ομάδα του Μπουένος Άιρες αξιώνει ένα ποσό κοντά στα 7.500.000 ευρώ προκειμένου να δώσει τη συγκατάθεσή της για την υλοποίηση της μεταγραφής, ενώ θέλει να διατηρήσει και υψηλό ποσοστό μεταπώλησης! Ο Ολυμπιακός είχε δώσει ανάλογα χρήματα στην πορεία για τον Ντανιέλ Ποντένσε!

Οι Ερυθρόλευκοι θεωρούν ότι αξίζει να γίνει η οικονομική υπέρβαση για τον Αργεντινό χαρισματικό εξτρέμ. Πάντως, δεν αποκλείεται να πέσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και η προοπτική της συνιδιοκτησίας προκειμένου να χαμηλώσει το αντίτιμο και να πέσει ακριβώς στη μέση, να γίνει πιο εφικτή αυτή η μετακίνηση και όλες οι πλευρές να βγουν κερδισμένες.

Ο Ολυμπιακός θέλει να τελειώνει άμεσα με την απόκτηση του εξτρέμ που έχει ζητήσει ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος προπονητής θέλει έναν παίκτη που δεν θα παίζει μόνο στη γραμμή, αλλά θα έχει την ικανότητα να κινείται και εσωτερικά, εξυπηρετώντας όλες τις τακτικές διατάξεις που έχει στο μυαλό του για την ομάδα ο 51χρονος τεχνικός ηγέτης των Πρωταθλητών Ελλάδας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς