22.7 C
Athens

Ρόμα: Χειρουργήθηκε στη Φινλανδία ο Σπινατσόλα

Απόλυτα επιτυχής ήταν η χειρουργική επέμβαση στον αχίλλειο τένοντα του αριστερού ποδιού του Λεονάρντο Σπινατσόλα από τον φημισμένο Φινλανδό καθηγητή Λάσε Λεμπάινεν στο Τούρκου.

Ο άτυχος Ιταλός διεθνής αμυντικός της Ρόμα τραυματίστηκε κατά το δεύτερο ημίχρονο της νικηφόρας συνάντησης (2-1) με το Βέλγιο, για την προημιτελική φάση του Euro 2020.

Ο ίδιος ο παίκτης έδωσε τα καλά νέα της επέμβασης, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία όπου χαμογελάει από το κρεβάτι του νοσοκομείου, συνοδευόμενη από αυτές τις λέξεις:
«Η επέμβαση ήταν απόλυτα επιτυχημένη. Ευχαριστώ όλους που ήταν κοντά μου, ήσασταν πολλοί! Θα τα πούμε σύντομα !».

Αύριο αναμένεται να επιστρέψει στην Ιταλία , ενώ στα γήπεδα θα γυρίσει σε τουλάχιστον έξι μήνες. Σε περίπτωση που η Ιταλία προκριθεί στον τελικό, υπάρχει πιθανότητα να ταξιδέψει στο Λονδίνο.

Η ανακοίνωση της Ρόμα:

«Η Ρόμα ανακοινώνει ότι ο Λεονάρντο Σπινατσόλα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση τη Δευτέρα στον αχίλλειο τένοντα του αριστερού ποδιού, μετά τον τραυματισμό του στις 2 Ιουλίου στον αγώνα Βέλγιο-Ιταλία. Η επέμβαση, που πραγματοποιήθηκε στο Τούρκου από τον καθηγητή Λάσε Λεμπάινεν, παρουσία του ιατρού υπευθύνου του συλλόγου Μάσιμο Μανάρα, ήταν επιτυχής και η πρόγνωση θα αξιολογηθεί τις επόμενες εβδομάδες».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς