18.1 C
Athens

Αστέρας Τρίπολης: Νέο συμβόλαιο σε Αντζουλά και Χριστόπουλο

Ο Αστέρας Τρίπολης προχώρησε στην επέκταση της συνεργασίας του με τους ποδοσφαιριστές, Γιώργο Αντζουλά και Γιάννη Χριστόπουλο, έως το καλοκαίρι του 2024.

Ο στόπερ Αντζουλάς είναι 21 ετών (4/2/2000) και τον περασμένο Φεβρουάριο είχε παραχωρηθεί στην Κοζέντσα με τη μορφή δανεισμού. Παράλληλα, τη σεζόν 2018/19, είχε παραχωρηθεί ως δανεικός στη Φιορεντίνα! Προέρχεται από την Ακαδημία του Αστέρα Τρίπολης, ανεβαίνοντας στην πρώτη ομάδα, το 2018.

Ο Χριστόπουλος είναι, επίσης, 21 ετών (22/6/2000) και αγωνίζεται και αυτός στη θέση του κεντρικού αμυντικού. Προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Αστέρα Τρίπολης και έκανε το άλμα στην πρώτη ομάδα, το 2017. To συμβόλαιό του ολοκληρώθηκε στις 30 Ιουνίου και ανανεώθηκε για τρία ακόμα χρόνια. Μάλιστα, πρόσφατα, είχε βρεθεί κοντά στη βελγική Μπέρσχοτ.

Η ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης:

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές, Γιώργο Αντζουλά και Γιάννη Χριστόπουλο. Το νέο συμβόλαιο των δύο ποδοσφαιριστών έχει ισχύ έως τον Ιούνιο του 2024.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΤΖΟΥΛΑΣ

«Ευχαριστώ πάρα πολύ την οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να την ανταποδώσω, με την ευχή να είμαστε υγιείς και να πετύχουμε τους στόχους μας τη νέα αγωνιστική περίοδο».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που η ομάδα μου μού έδειξε την εμπιστοσύνη της και μού προσέφερε ένα τέτοιο συμβόλαιο. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας και υπόσχομαι ότι θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για τον ΑΣΤΕΡΑ τα επόμενα τρία χρόνια, ποιος ξέρει ίσως και για περισσότερα. Θα δουλέψω πολύ για να αποδείξω τι αξίζω και για να δικαιώσω αυτή την εμπιστοσύνη. Καλή σεζόν στην ομάδα μου».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς