21.4 C
Athens

Λοβ: Επιστρέφω στον ΠΑΟΚ, γιατί επιλέγω την ευτυχία

Ο Ζερμέιν Λοβ ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ και στις πρώτες του δηλώσεις εξήγησε ότι ο βασικός λόγος της παραμονής του στον Δικέφαλο ήταν ότι αισθάνθηκε πως είναι μέλος μίας οικογένειας.

Για μία ακόμη σεζόν θα μείνει στον ΠΑΟΚ ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος μίλησε στην επίσημη σελίδα της ΚΑΕ και αναφέρθηκε στους λόγους της απόφασής του, ενώ παράλληλα, ευχήθηκε για τη νέα αγωνιστική περίοδο η ομάδα να είναι όσο περισσότερο ανταγωνιστική γίνεται.

«Επιστρέφω στον ΠΑΟΚ γιατί επιλέγω την ευτυχία. Νομίζω ότι αυτό που μέτρησε περισσότερο στην απόφασή μου είναι το γεγονός ότι θυμήθηκα πόσο υπέροχα ένιωσα με το να είμαι μέλος αυτού του συλλόγου.

ΠΑΟΚ σημαίνει οικογένεια. Αισθάνομαι ότι με αγαπούν εδώ, οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί να μην θέλει κάποιος να συμμετέχει σε κάτι τόσο ξεχωριστό. Επίσης είναι και οι οπαδοί. Μου έδειξαν τόση αγάπη και θέλω να τους την επιστρέψω», ανέφερε αρχικά ο Λοβ, ο οποίος ενόψει της νέας σεζόν τόνισε:

«Θέλω να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί. Και να βρεθούμε στις πρώτες θέσεις τόσο στο Ελληνικό πρωτάθλημα όσο και στο Basketball Champions League».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς