16.4 C
Athens

Ο Μουρίνιο θέλει Μαρσέλο στη Ρόμα για αντι-Σπινατσόλα

Ο Ζοζέ Μουρίνιο αναζητά ήδη τον αντικαταστάτη του Λεονάρντο Σπινατσόλα, ο οποίος θα λείψει έξι μήνες από τη δράση, και σύμφωνα με την «AS» ο εκλεκτός του Πορτογάλου τεχνικού είναι ο Μαρσέλο.

Η Ιταλία πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του EURO 2020, ωστόσο έχασε τον Λεονάρντο Σπινατσόλα, ο οποίος στην αναμέτρηση με το Βέλγιο υπέστη ρήξη αχιλλείου τένοντα.

Η απώλεια όμως, του 28χρονου αμυντικού δεν επηρεάζει μόνο την «σκουάντρα ατζούρα», αλλά η απουσία του θα στοιχίσει και στη Ρόμα, με τον Ζοζέ Μουρίνιο να τον στερείται για έξι μήνες. Ως εκ τούτου, ο Πορτογάλος ψάχνει λύσεις στην αγορά, προκειμένου να καλυφθεί το κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ισπανική «AS», ο Special One έχει βρει τον εκλεκτό στο πρόσωπο του Μαρσέλο. Οι δύο άνδρες έχουν συνεργαστεί την τριετία (2010/13), όταν ο Μουρίνιο βρισκόταν στο τιμόνι της Ρεάλ.

Ωστόσο η περίπτωση του Βραζιλιάνου διεθνή δεν θα είναι εύκολη. Ο Μαρσέλο έχει συμβόλαιο για έναν χρόνο ακόμη με τους «μερένγκες» και από τη στιγμή που ο Σέρχιο Ράμος αποχώρησε από την ομάδα είναι ο πρώτος αρχηγός και ηγέτης της άμυνας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς