17.4 C
Athens

Ολυμπιακός: Επιστρέφει ο Σολδάνο

Από τη στιγμή που ο δανεισμός του στην Μπόκα Τζούνιορς ολοκληρώθηκε, ο Φράνκο Σολδάνο καλείται να επιστρέψει στον Ολυμπιακό και εντός των προσεχών ημερών αναμένεται να ξεκαθαρίσει το μέλλον του στην ομάδα

Ο δανεισμός του Φράνκο Σολδάνο στην Μπόκα Τζούνιορς και ο παίκτης πρέπει να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Ολυμπιακού, καθώς έχει συμβόλαιο έως τις 30 Ιουνίου του 2023.

Ο Ολυμπιακός έχει δύο διαθέσιμους επιθετικούς (Ελ Αραμπί, Χασάν), καθώς ο Τικίνιο Σοάρες τραυματίστηκε και θα λείψει τουλάχιστον δύο μήνες από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε από την Αυστρία ότι υπολογίζει τον Αλγκασίμ Μπα για τρίτο επιθετικό, οπότε δύσκολα ο Σολδάνο θα έχει μέλλον στην ομάδα.

Ο Αργεντινός επιθετικός αναμένεται την Τετάρτη (7/7) στην Ελλάδα, ημέρα που είναι προγραμματισμένη η επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες του Ολυμπιακού στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη μετά το διήμερο ρεπό που έδωσε ο Μαρτίνς στους ποδοσφαιριστές μετά την άφιξη της αποστολής από το Στανς της Αυστρίας, όπου και πραγματοποιήθηκε το δεύτερο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας ενόψει της σεζόν 2021/22.

Ο 26χρονος περιφερειακός επιθετικός, ο οποίος δεν έκανε τη διαφορά την τελευταία διετία ως δανεικός στην Μπόκα Τζούνιορς (5 γκολ και 2 ασίστ σε 51 συμμετοχές), αναμένεται να λάβει μέρος σε κάποιες προπονήσεις των Ερυθρόλευκων και αν δείξει κάτι ενθαρρυντικό δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το παραμικρό. Πάντως, με τις έως τώρα ενδείξεις, δύσκολα θα βρει θέση στον Ολυμπιακό της νέας σεζόν. Στο μικρό διάστημα που αγωνίστηκε με τους Πειραιώτες, ο Σολδάνο μέτρησε 1 γκολ και 2 ασίστ σε 9 συμμετοχές, στο δεύτερο μισό της σεζόν 2018/19.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς