19.6 C
Athens

Δυνατά για Παβόν ο Ολυμπιακός!

Ο Κριστιάν Παβόν είναι ο πρώτος στόχος του Ολυμπιακού για την ενίσχυση στις θέσεις των εξτρέμ και ο Τύπος της Αργεντινής αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ολοκλήρωσης της μεταγραφής του από την Μπόκα Τζούνιορς

Διαδοχικά είναι τα δημοσιεύματα στον Τύπο της Αργεντινής τις τελευταίες ώρες σχετικά με το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Κριστιάν Παβόν, ο οποίος έχει ανέβει ραγδαία στη μεταγραφική λίστα του Πρωταθλητή Ελλάδας.

Ο Αργεντινός εξτρέμ, ο οποίος παίζει με ευκολία και στις τρεις θέσεις της επίθεσης και κυρίως στο δεξί «φτερό» της μεσοεπιθετικής γραμμής, μένει ελεύθερος στις 30 Ιουνίου του 2022 και υπάρχει πρόσφορο έδαφος για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, καθώς και ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί για πρώτη φορά να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό.

Βέβαια, λόγω της ποιότητας του 26χρονου (21/1/1996) μεσοεπιθετικού, θα χρειαστεί ένα σημαντικό αντίτιμο, αλλά ο Ολυμπιακός δείχνει αποφασισμένος να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα για να υλοποιηθεί αυτή η προσθήκη, που μπορεί να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα στη νευραλγική θέση του εξτρέμ.

Ο Τύπος της Αργεντινής αναφέρει πως, ήδη, έχει γίνει η πρώτη επίσημη κρούση στην Μπόκα Τζούνιορς από τον Ολυμπιακό, που περιμένει να μάθει τις απαιτήσεις της ομάδας από την Αργεντινή για την παραχώρηση του παίκτη. Μάλιστα, κάποιες πηγές από το εξωτερικό, οι οποίες δεν επιβεβαιώνονται, κάνουν λόγο πως οι Ερυθρόλευκοι έχουν ρίξει στο τραπέζι ένα ποσό κοντά στα 5.000.000 ευρώ (σε δύο δόσεις) και περιμένουν την απάντηση από την ομάδα του Μπουένος Άιρες!

Ο προπονητής της Μπόκα Τζούνιορς, Μιγκέλ Άνχεν Ρούσο, θέλει τον Παβόν για τα παιχνίδια με την Ατλέτικο Μινέιρο, στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Κόπα Λιμπερταδόρες (13/7, το πρώτο ματς). Πάντως, στην Αργεντινή είναι ξεκάθαροι πως ο Παβόν δεν σκοπεύει να ανανεώσει το συμβόλαιό του και είναι ευκαιρία για την Μπόκα να αποκομίσει κέρδος για έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να χάσει χωρίς χρήματα σε έξι μήνες…

Ο δεξιοπόδαρος Παβόν αγωνίζεται στην Μπόκα Τζούνιορς από τον Ιούλιο του 2014 (η μεταγραφή του κόστισε 1.300.000 εκατομμύρια ευρώ από την Ταγιέρες ντε Κόρντομπα), ενώ μετράει 29 γκολ και 35 ασίστ σε 127 επίσημες συμμετοχές, έχοντας και δύο περάσματα ως δανεικός σε Κολόν (2014) και Λος Άντζελες Γκάλαξι (2019/20).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς