14.9 C
Athens

Παναθηναϊκός: Απορρίφθηκε η πρόταση της Χιχόν για τον Αϊτόρ

Ο Αϊτόρ Καλαμπιέρδα είναι φευγάτος από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο δεν πρόκειται να αποδεσμευθεί αν δεν έρθει μία πρόταση που θα επιφέρει αρκετά χρήματα στα ταμεία του «τριφυλλιού». Μάλιστα, πάνω σε αυτή τη λογική οι Πράσινοι φέρεται να απέρριψαν την πρόταση της Σπόρτινγκ Χιχόν για τον Ισπανό εξτρέμ, λόγω σημαντικών διαφορών στο οικονομικό κομμάτι.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δείχνει να μην υπολογίζει τον Αϊτόρ στα πλάνα ενόψει της νέας σεζόν, ο Ισπανός έχει πάρει το μήνυμα αλλά ο Παναθηναϊκός, προς το παρόν, του φράζει το δρόμο, με την ελπίδα ότι σύντομα θα έρθει μία πρόταση που θα ικανοποιεί τα οικονομικά του «θέλω».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον ισπανικό Τύπο μία τέτοια πρόταση ήρθε από την Χιχόν, η οποία όμως ξεκαθάρισε από την αρχή ότι επιθυμεί να αποκτήσει τον παίκτη μόνο ως ελεύθερο, χαρίζοντας παράλληλα μία ρήτρα της τάξης του 20% στον Παναθηναϊκό σε πιθανή μεταπώληση του Ισπανού.

Οι Πράσινοι αρνήθηκαν την πρόταση και εξετάζουν τις υπόλοιπες εναλλακτικές, ώστε να ξεφορτωθούν όσο πιο σύντομα γίνεται τον Αϊτόρ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς