17.7 C
Athens

Κιάερ: Αυτό που συνέβη με τον Έρικσεν μας ένωσε ακόμη περισσότερο σαν ομάδα

Οι Δανοί ζουν το όνειρο τους και δεν πρόκειται να το αφήσουν χωρίς να δώσουν τη μάχη τους.

Το περιστατικό με τον Κρίστιαν Έρικσεν όχι μόνο δεν θα ξεχαστεί αλλά θα μνημονεύεται, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, ως κάτι που ένωσε ακόμη περισσότερο το σύνολο και έδωσε στην Δανία αυτό το αξιοζήλευτο ομαδικό μέταλλο σε όλα τα επίπεδα. Δεν τα λέμε εμείς, ο αρχηγός των Δανών, Κιάερ, τα λέει και φυσικά οι πάντες μπορούν να καταλάβουν ότι πάνω απ’ όλα τα πιστεύει, τα εφαρμόζει και τα εννοεί.

«Αυτό που συνέβη με τον Κρίστιαν κάτι μας έκανε… Είμαστε όλοι ο ένας για τον άλλον και φροντίζουμε όλοι μαζί να είμαστε καλά. Ξέρουμε ότι ο καθένας μπορεί να εμπιστευθεί τον διπλανό του σε όλα. Ξέρουμε πως αν κάποιος έχει πρόβλημα, θα είναι εκεί ο διπλανός του για να τρέξει να βοηθήσει.», δήλωσε αρχικά ο Κιάερ για να προσθέσει στη συνέχεια.

«Αυτό μας δίνει ασφάλεια και ο Κρίστιαν αισθάνεται καλά με αυτό που βλέπει και μας χαροποιεί. Ξέρουμε πως πάντοτε θα έχουμε κάποιον δίπλα μας να φυλάει τα νώτα μας…».

Η Δανία θα διεκδικήσει απέναντι στην Αγγλία στο Γουέμπλεϊ (7/07) την πρόκριση στον μεγάλο τελικό για πρώτη φορά μετά το 1992. Μέχρι τότε, το παραμύθι συνεχίζεται…

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς