16.4 C
Athens

Περνάει την πόρτα του χειρουργείου ο Σπινατσόλα – Εκτός δράσης για τουλάχιστον 6 μήνες

Ο Λεονάρντο Σπινατσόλα βίωσε την απόλυτη χαρά και συνάμα στενοχώρια μέσα σε ένα βράδυ. Η εθνική Ιταλίας πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο για τους «4» του Euro, ωστόσο ο χρόνος «πάγωσε» στο 77ο λεπτό, όταν ο μπακ της Ρόμα βρέθηκε στο χορτάρι, έσφιξε τα δόντια αλλά δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον πόνο. Αποδέχθηκε τη μοίρα, γνώριζε από την πρώτη στιγμή ότι τα μαντάτα δεν είναι καλά και αποχώρησε με δάκρυα από την Αλιάντς Αρίνα.

Ο Ιταλός αμυντικός, αποκάλυψη του φετινού Euro, διέλυσε τον τένοντά του και πλέον θα αναγκαστεί να παρακολουθεί από μακριά τις προσπάθειες των συμπαικτών του στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Ο άτυχος παίκτης της «Σκουάντρα Ατζούρα» θα περάσει σήμερα Κυριακή (4/07) την πόρτα του χειρουργείου μετά τη ρήξη που δημιουργήθηκε στον αχίλλειο τένοντα του και στη συνέχεια θα ξεκινήσει σταδιακά την αποθεραπεία του, διαδικασία που θα τον αφήσει εκτός δράσης για τουλάχιστον 6 μήνες.

Στο χθεσινό του μήνυμα μέσω των social media ο «Σπίνα» ξεκαθάρισε ότι θα επιστρέψει πολύ σύντομα και φυσικά θα στηρίζει την Ιταλία από το σπίτι του. Μαχητής.

https://athlosnews.gr/to-proto-minyma-toy-spinatsola-eimai-sigoyros-oti-tha-epistrepso-syntoma/

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς