17.8 C
Athens

Σεβτσένκο: Κάναμε ένα υπέροχο τουρνουά

Ο Αντρέι Σεβτσένκο έκανε τον απολογισμό για την παρουσία της Εθνικής ομάδας της Ουκρανίας στο EURO 2020, μετά τον αποκλεισμό από την Αγγλία στην προημιτελική φάση.

Ο Ουκρανός τεχνικός στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του δεν άλλαξε τον τρόπο παιχνιδιού της ανεξάρτητα με τον αντίπαλο που είχε στην τελική φάση του θεσμού.

Μεταξύ άλλων, ο προπονητής της Ουκρανίας δήλωσε μετά τη βαριά ήττα από την Αγγλία με 4-0 στη Ρώμη:

«Oι μικρές λεπτομέρειες έπαιξαν βασικό ρόλο στο παιχνίδι. Δεν αντιμετωπίσαμε καλά τις ψηλές μπάλες, η Αγγλία έχει μεγάλο πλεονέκτημα σε αυτόν τον τομέα. Έτσι, ήταν δύσκολο για εμάς. Σε γενικές γραμμές παίξαμε το ποδόσφαιρό μας, δεν γυρίσαμε την πλάτη στις αρχές μας. Προσπαθήσαμε να κάνουμε έναν καλό αγώνα, αλλά αυτό το βουνό αποδείχθηκε πολύ ψηλό για να το ανέβουμε. Μάλλον είναι λίγο νωρίς για να ανεβαίνουμε τέτοια βουνά.

Νομίζω ότι κάναμε ένα υπέροχο τουρνουά. Και πάλι, η ομάδα είχε το δικό της στυλ. Αρνήθηκε να εγκαταλείψει τον τρόπο παιχνιδιού της, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα και τον αντίπαλο. Από αυτήn την άποψη, η ομάδα έχει παίξει καλό ποδόσφαιρο. Τα παιδιά έκαναν ό, τι μπορούσαν και θέλω να τους ευχαριστήσω».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς