18.8 C
Athens

Ολυμπιακός: Ενσωματώνονται οι Σισέ και Ντρέγκερ

Οι Σισέ και Ντρέγκερ δεν βρέθηκαν στην Αυστρία για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας και ο Μαρτίνς τούς περιμένει, πλέον, στο Ρέντη

Οι Σισέ και Ντρέγκερ αναμένονται στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, στην έναρξη του τρίτου σταδίου της καλοκαιρινής προετοιμασίας των Ερυθρόλευκων.

Αν και η αρχική πληροφόρηση έκανε λόγο πως οι Παπέ Αμπού Σισέ και Μοχάμεντ Ντρέγκερ θα προλάβαιναν κάποιες ημέρες από το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού στο Στανς της Αυστρίας, εντούτοις αποδείχθηκε οι δύο παίκτες είχαν εξασφαλίσει κάποιες ημέρες παραπάνω άδειας λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεών τους με Σενεγάλη και Τυνησία αντίστοιχα έως το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουνίου.

Οι δύο παίκτες αναμένονται άμεσα στην Ελλάδα προκειμένου να ενσωματωθούν στην προετοιμασία και την αποστολή των Ερυθρόλευκων, από την προσεχή Τετάρτη (7/7), όταν και είναι προγραμματισμένη η επιστροφή στις προπονήσεις, στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού προπονήθηκαν το πρωί της Κυριακής (4/7) για τελευταία φορά στο Στανς της Αυστρίας (συγκεκριμένα, στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου) και το απόγευμα θα βρίσκονται ξανά στην Ελλάδα. Τη Δευτέρα (5/7) και την Τρίτη (6/7), οι Ερυθρόλευκοι έχουν ρεπό!

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς