18 C
Athens

ΠΑΟΚ: Ο Γκαρσία ζήτησε τον πλήρη έλεγχο της Β’ ομάδας, εξετάζεται και ο Χάβος

Τη στιγμή που ο Πάμπλο Γκαρσία βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ για το τι μέλλει γενέσθαι με την Β’ ομάδα, ο Ιβάν Σαββίδης και οι συνεργάτες του φέρεται να εξετάζουν και την περίπτωση του Μάκη Χάβου, μετά το αίτημα του Ουρουγουανού να έχει αυτός τον πλήρη έλεγχο της νεοσύστατης ομάδας του Δικεφάλου, που από του χρόνου θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Ο Γκαρσία δείχνει να βρίσκεται κοντά σε συμβιβασμό όσον αφορά την συνέχεια της συνεργασίας του με τους Ασπρόμαυρους, αρκεί πρώτα να ικανοποιηθούν κάποια από τα «θέλω» του. Η μεγάλη του απαίτηση, σύμφωνα με τα όσα συζήτησε χθες το απόγευμα με τον Ιβάν Σαββίδη και την άμεση συνεργάτιδα του, Μαρία Γκοντσάρεβα, είναι να παίρνει ο ίδιος τις αποφάσεις για τη Β’ ομάδα και να έχει τον ρόλο του ρυθμιστή σε αυτήν.

Ωστόσο αυτό το σενάριο ίσως και να μην ικανοποιεί τον ΠΑΟΚ, που μέχρι να δώσει την τελική του απάντηση στον Ουρουγουανό εξετάζει από κοντά και την περίπτωση ενός παλιού γνώριμου, του Μάκη Χάβου, ως εναλλακτική λύση για την ομάδα νέων.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς