20.6 C
Athens

Τέλος ο Λάιτι, πάει για άλλα ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός εγκατέλειψε την περίπτωση του Ντέιβιντ Λάιτι και στρέφεται σε άλλες λύσεις για την ενίσχυση της περιφερειακής του γραμμής

Η Βιλερμπάν αθέτησε τη συμφωνία της με τον Ολυμπιακό για την παραχώρηση του Ντέιβιντ Λάιτι και οι Ερυθρόλευκοι απέσυραν το ενδιαφέρον τους για τον Αμερικανό γκαρντ/φόργουορντ.

Ο Αμερικανός παίκτης αναδείχθηκε MVP του τελικού στη γαλλική Λίγκα και η Βιλερμπάν άλλαξε στάση, καθώς δεν ήταν διατεθειμένη να αποχωριστεί τον Λάιτι, με τον οποίο έχει συμβόλαιο για τρία ακόμα χρόνια!

Ο Ολυμπιακός είχε συμφωνήσει σε όλα με τον 33χρονο γκαρντ/φόργουορντ και θα κατέβαλε buy out στη Βιλερμπάν για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή. Ωστόσο, η γαλλική ομάδα αποφάσισε να κρατήσει τον Λάιτι στο έμψυχο δυναμικό της και να μην αποδεχθεί την προσφορά των Πειραιωτών.

Πλέον, ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του εξετάζουν τις άλλες λύσεις της μεταγραφικής λίστας που έχουν καταρτίσει για την ενίσχυση σε μία κομβική θέση στην περιφέρεια. Χρόνος υπάρχει και οι Ερυθρόλευκοι σε καμία περίπτωση δεν βιάζονται για να προχωρήσουν στις διαπραγματεύσεις με τον επόμενο στόχο.

Άλλωστε, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ βρίσκεται πάντα σε περίοπτη θέση στο μεταγραφικό σχεδιασμό, αλλά ο ομογενής γκαρντ δείχνει ότι θέλει να περιμένει όσο χρειαστεί προκειμένου να βρει ένα συμβόλαιο στο ΝΒΑ και να επιστρέψει στις ΗΠΑ.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός δεν αποκλείεται να στραφεί αποκλειστικά στην Αμερική για την ανεύρεση ενός «πλάγιου» παίκτη που θα κάνει τη διαφορά, καθώς οι επιλογές στην Ευρώπη, με εμπειρία από την Ευρωλίγκα, είναι περιορισμένες.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς