12.5 C
Athens

Σιμόν για το βραβείο του MVP: «Θα το έδινα στον Ζόμερ»

Οι Ισπανοί πέρασαν στα ημιτελικά μέσω της ψυχοφθόρας διαδικασίας των πέναλτι απέναντι σε μία Ελβετία που έπεσε μαχόμενη μετά την ιστορική πρόκριση επί της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Γαλλίας.

Ουνάι Σιμόν και Ζόμερ ήταν οι δύο μεγάλοι πρωταγωνιστές της αναμέτρησης καθώς έκαναν όλη τη δουλειά στα πέναλτι αλλά και στην κανονική διάρκεια του αγώνα, διατηρώντας το σκορ σε χαμηλά επίπεδα (1-1).

Μάλιστα, ο Ισπανός κίπερ της Αθλέτικ Μπιλμπάο αναδείχθηκε και ως κορυφαίος της αναμέτρησης μετά από σχετική ψηφοφορία των μελών της UEFA. Ωστόσο, ιπποτικά και με πλήρης ειλικρίνεια, παραδέχθηκε στις δηλώσεις του ότι αυτός ο τίτλος θα άξιζε περισσότερο στον τερματοφύλακα της Ελβετίας που έκανε ακόμη ένα εξαιρετικό ματς.

«Το ποδόσφαιρο είναι δίκαιο, δίκαια προκριθήκαμε. Πρέπει να σβήσουμε από το μυαλό μας όσα καλά και άσχημα που έγιναν στο ματς. Πρέπει να συνεχίσουμε με το ίδιο πνεύμα και στα ημιτελικά. Στους πανηγυρισμούς μου βγήκε όλη η ένταση. Θα έδινα τον τίτλο του MVP, ωστόσο, στον Ζόμερ», υποστήριξε ο 24χρονος.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς