16.2 C
Athens

Σάρι: «Ο Αζάρ δεν μου έδειξε ποτέ σημάδια φυγής»

Ο Μαουρίτσιο Σάρι μίλησε για τον Εντέν Αζάρ και τα σημάδια που του έδειξε για το αν θέλει ή όχι να αποχωρήσει από το σύλλογο

Ο Μαουρίτσιο Σάρι το φετινό καλοκαίρι είχε να αντιμετωπίσει δύσκολες καταστάσεις στο ρόστερ της Τσέλσι. Η ομάδα κινδύνευε να χάσει μέσα σ’ ένα καλοκαίρι τους Κουρτουά, Καντέ, Αζάρ και Γουίλιαν. Οι μεταγραφές μπορεί να μην έχουν τελειώσει, ωστόσο με εξαίρεση την αποχώρηση του Κουρτουά, οι σειρήνες για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές έχουν σωπάσει.

Μάλιστα ο Σάρι στη συνέντευξη τύπου για το ματς με την Άρσεναλ, αναφέρθηκε και στο θέμα του Εντέν Αζάρ, το οποίο τόσο πολύ απασχόλησε τους φιλάθλους της Τσέλσι. Συγκεκριμένα ο Ιταλός τεχνικός, ανέφερε πως ο Αζάρ δεν του έδειξε ποτέ σημάδια φυγής από τον σύλλογο, προκειμένου να ενταχθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αναλυτικά, δήλωσε: «Ο Αζάρ ποτέ δεν μου είπε κάτι σχετικά με την Ρεάλ Μαδρίτης ή ότι είχε πρόθεση να αποχωρήσει από την Τσέλσι. Νομίζω ότι θα είναι μαζί μας και θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας. Είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς