17.3 C
Athens

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ανακοίνωσε Χίτον, ανανέωσε ο Μάτα

Στα χρώματα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «ντύθηκε» ξανά ο Τομ Χίτον, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας, ενώ ο Χουάν Μάτα ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους «κόκκινους διάβολους» μέχρι το καλοκαίρι του του 2022.

Έπειτα από 11 χρόνια ο Τομ Χίτον επέστρεψε στο «Ολντ Τράφορντ» για να ντυθεί ξανά στα χρώματα των «κόκκινων διαβόλων». Ο 35χρονος Άγγλος τερματοφύλακας γύρισε στην ομάδα που πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα.

Ο Χίτον αποχώρησε από το Μάντσεστερ το 2010 για να φορέσει τη φανέλα της Κάρντιφ. Στη συνέχεια, ακολούθησαν οι Μπρίστολ Σίτι, Μπέρνλι και Άστον Βίλα. Πλέον ο 35χρονος επέστρεψε στη Γιουνάιτεντ, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο.

Ο αγγλικός σύλλογος ανακοίνωσε επίσης, την Παρασκευή (2/7) πως ο 33χρονος μεσοεπιθετικός, Χουάν Μάτα, ανανέωσε τη σύμβασή του μέχρι το 2022.

Ο Ισπανός διεθνής αγωνίζεται με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ από το 2014, όταν και οι «κόκκινοι διάβολοι» τον απέκτησαν από την Τσέλσι αντί 45 εκατ. ευρώ. Το συμβόλαιό του ολοκληρώθηκε, αλλά ο Μάτα θα μείνει στον αγγλικό σύλλογο για 8η χρονιά.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς