20.5 C
Athens

Συμπαίκτης του Γιαννούλη ο Γκίλμουρ, ανακοινώθηκε από τη Νόριτς

Η Νόριτς ανακοίνωσε το μεσημέρι της Παρασκευής (2/7) την έναρξη της συνεργασίας της με τον Μπίλι Γκίλμουρ, ο οποίος από σήμερα αποτελεί και επίσημα συμπαίκτη του Δημήτρη Γιαννούλη.

Δανεικός στη νεοφώτιστη Νόριτς θα αγωνίζεται από την επόμενη σεζόν ο 20χρονος μέσος, με την Τσέλσι να τα βρίσκει σε όλα με την ομάδα του Δημήτρη Γιαννούλη.

Την περσινή σεζόν πραγματοποίησε 22 εμφανίσεις με τη φανέλα των «Μπλε», ωστόσο επιθυμία του νεαρού Σκωτσέζου ήταν να πάει κάπου, όπου θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Ως εκ τούτου, η πρωταθλήτρια Ευρώπης αποφάσισε να τον παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού στη Νόριτς, η οποία επέστρεψε στην Premier League.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Δεν μπορώ να περιμένω την επόμενη σεζόν. Ανυπομονώ να έρθω, να παίξω όσο το δυνατόν περισσότερο και να βοηθήσω τη Νόριτς να ανταγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ.

Μίλησα με τον προπονητή. Μου τηλεφώνησε και είχαμε μια ωραία συζήτηση για το πώς θέλει να παίξω και πώς με βλέπει να ταιριάζω. Όλα όσα είπε ήταν αυτό που θέλω να κάνω στο γήπεδο, να παίξω ωραίο ποδόσφαιρο. Μου μίλησε πολύ για την ομάδα του και ήθελα να έρθω εδώ και να βοηθήσω.

«Έρχονται πολλές συναρπαστικές στιγμές», είπε στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανακοίνωση από την ομάδα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς