19.4 C
Athens

Βλάχος: Δεν είμαστε σε θέση ισχύος, αλλά μπορούμε να πετύχουμε στο Τόκιο

Νέα επιτυχία για την ελληνική υδατοσφαίριση, καθώς η Εθνική ομάδα πόλο των Ανδρών κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο World League Super Final, που διεξήχθη στην Τιφλίδα της Γεωργίας.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επικράτησε της Ιταλίας με 10-8 στον μικρό τελικό και κατέλαβε την τρίτη θέση, ενώ αυτό είναι το τέταρτο χάλκινο μετάλλιο της Ελλάδας στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, Θοδωρής Βλάχος, μίλησε στην σελίδα της ΚΟΕ (Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας) και αναφέρθηκε στην πρόκληση των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο. Στόχος είναι η διάκριση και ο Έλληνας τεχνικός είναι ξεκάθαρος, σημειώνοντας:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη απέναντι σε μία σπουδαία ομάδα και την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Super Final στην Τιφλίδα. Με τη συμμετοχή μας σε αυτό το Super Final θέλαμε να χρησιμοποιήσουμε τα παιχνίδια σαν μία πολύ καλή προετοιμασία ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο, αλλά και να μάθουμε να αντιμετωπίζουμε και να κερδίζουμε καλύτερους αντιπάλους από εμάς, όπως το Μαυροβούνιο και την Ιταλία.

Αυτό που μας μένει, είναι η αίσθηση ότι η νίκη και η ήττα, η επιτυχία με την αποτυχία, σε ένα παιχνίδι με αυτές τις ομάδες, απέχουν ελάχιστα. Στο Ολυμπιακό Τουρνουά πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ συγκεντρωμένοι, αποφασισμένοι, συμπαγείς και σοβαροί, χωρίς μεγάλα λόγια και υποσχέσεις. Δεν είμαστε σε θέση ισχύος, αλλά με τις παραπάνω προϋποθέσεις μπορούμε να πετύχουμε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς