24.6 C
Athens

Ο Φερέιρα απέρριψε πρόταση της Φενέρμπαχτσε ύψους 3 εκατ. ευρώ

Σύμφωνα με το πορτογαλικό «UOL Sports», ο Αμπέλ Φερέιρα φέρεται να απέρριψε πρόταση της Φενέρμπαχτσε για διετές συμβόλαιο και απολαβές ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ.

Δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών από την Τουρκία, ανέφεραν πως η Φενέρ εξέταζε την περίπτωση του Άμπελ Φερέιρα για τον πάγκο της ομάδας, ο οποίος τον τελευταίο χρόνο βρίσκεται στην Παλμέιρας.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε το «UOL Sports», ο τουρκικός σύλλογος κατέθεσε πρόταση στον πρώην τεχνικό του ΠΑΟΚ, ο οποίος ωστόσο, την απέρριψε. Μάλιστα, σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα η Φενέρ προσέφερε στον Πορτογάλο συμβόλαιο διετούς διάρκειας με απολαβές τρία εκατ. ευρώ ετησίως.

Αν και οι σχέσεις του Φερέιρα με τη διοίκηση του βραζιλιάνικου συλλόγου ήταν τεταμένες το τελευταίο διάστημα, όπως όλα δείχνουν, ο 42χρονος τεχνικός δεν σκέφτεται να αποχωρήσει.

Μάλιστα, ο αθλητικός διευθυντής της Παλμέιρας, Άντερσον Μπάρος, πρόσφαυτα δήλωσε σε συνέντευξή του στο «SporTV» ότι πιστεύει στη συνέχεια του Αμπέλ στην ομάδα:

«Ο Αμπέλ καταλαβαίνει τι μπορεί να του δώσει η Παλμέιρας και είμαστε πεπεισμένοι για αυτό που μας προσφέρει καθημερινά. Για την ποιότητα του έργου που αναπτύσσει. Πιστεύω πραγματικά ότι η διαδικασία που ξεκίνησε θα τελειώσει. Πιστεύω ότι με τον Αμπέλ αυτό θα συμβεί. Δεν φοβάμαι ότι θα μας αφήσει στα μέσα της σεζόν. Έχουμε ακόμα πολλές προκλήσεις φέτος».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς