19.4 C
Athens

Στο πάρκο με τον γιο του ο Έρικσεν, πρώτη έξοδος μετά το χειρουργείο

Την πρώτη του έξοδο πραγματοποίησε ο Κρίστιαν Έρικσεν το περασμένο Σαββατοκύριακο, καθώς σύμφωνα με το «Calciomercato» ο Δανός μέσος πήγε μαζί με τον γιο του μία βόλτα στο πάρκο για να παίξουν.

Στις 12 Ιουνίου ο Κρίστιαν Έρικσεν υπέστη καρδιακό επεισόδιο στο παιχνίδι της Δανίας με τη Φινλανδία, «παγώνοντας» το «Πάρκεν» και ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό κόσμο.

Ο 29χρονος όμως, βγήκε νικητής, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, όπου του τοποθετήθηκε ο εμφυτεύσιμος καρδιομετατροπέας απινιδωτής και μία ημέρα μετά (18/6) πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και συνέχισε την αποκατάσταση σπίτι του.

Έπειτα από σχεδόν 10 ημέρες, ο Έρικσεν πραγματοποίησε την πρώτη του έξοδο από το σπίτι, με το «Calciomercato» να αναφέρει ότι ο Δανός μέσος επισκέφτηκε μαζί με τον γιο του ένα πάρκο στην περιοχή του Όντενσε στη Δανία.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, το ιατρικό τιμ της Ίντερ βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τον Έρικσεν, προκειμένου να υπάρχει ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του. Μάλιστα, οι «νερατζούρι» την επόμενη εβδομάδα τον περιμένουν για συναντήσεις τον νέο προπονητή της ομάδας, Σιμόνε Ινζάγκι, αυτοπροσώπως.

Μετά από αυτό, ο 29χρονος θα υποβληθεί σε μια νέα σειρά ιατρικών εξετάσεων, προκειμένου να αποφασισθεί εάν ο απινιδωτής μπορεί να αφαιρεθεί ή όχι.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς