18.4 C
Athens

Πάνος Κιάμος: Ξεκινάει εμφανίσεις στο Posidonio μόνο για εμβολιασμένους

Με όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα και τήρηση συγκεκριμένων πρωτοκόλλων ανοίγουν τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, με τον Πάνο Κιάμο να ανακοινώνει την έναρξη των εμφανίσεων του στο Posidonio Music Hall.

Ο γνωστός τραγουδιστής γνωστοποίησε πως στις 16 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα, ωστόσο εξήγησε πως επειδή δεν θέλει να παίζει με τη δημόσια υγεία και για αυτό το μαγαζί θα υποδέχεται μόνο εμβολιασμένους.

«Ξέρετε που βρίσκομαι. Βρίσκομαι στην καρδιά της διασκέδασης. Στο Posidonio. Γνωρίζετε όλοι ότι αγαπώ να παίζω μουσική. Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν θέλω να παίζω με τη δημόσια υγεία. Για αυτό πήραμε την απόφαση από τις 16 Ιουλίου, το Posidonio να αποτελέσει το πρώτο covid free κέντρο διασκέδασης στην Ελλάδα. Εγώ και οι συνεργάτες μου σας περιμένουμε για βραδιές χωρίς ημίμετρα. Από τις 16 Ιουλίου οι μάσκες πέφτουν!», ανέφερε στο μήνυμα του ο Πάνος Κιάμος και όπως αντιλαμβάνεστε δημιουργήθηκαν αρκετές αντιδράσεις με μερίδα του κόσμου να κάνει λόγο για «διαχωρισμό» και «διχασμό».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς