13.2 C
Athens

UEFA: Ακύρωσε τα εισιτήρια των Άγγλων για το ματς με Ουκρανία, λόγω της μετάλλαξης Δέλτα

Δραστικά μέτρα έλαβε η UEFA, μετά την αύξηση των περιπτώσεων της μετάλλαξης Δέλτα, ακυρώνοντας όλα τα εισιτήρια των Άγγλων φιλάθλων, ενώ απαγόρευσε και την πώληση νέων, με σκοπό να αποφευχθεί το ταξίδι τους στο «Ολίμπικο» για τον προημιτελικό με την Ουκρανία (3/7, 22:00).

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις υπό τον φόβο της εξάπλωσης της μετάλλαξης «Δέλτα» του κορωνοϊό, γεγονός που όπως είναι λογικό επηρέασε και τη διεξαγωγή των αθλητικών διοργανώσεων, αρχής γενομένης από το ματς της Αγγλίας με την Ουκρανία.

Για την ακρίβεια, η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αποφάσισε να «μπλοκάρει» τα εισιτήρια όσων κατοικούν στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά και να απαγορεύσει την πώληση νέων σε Άγγλους οπαδούς, προκειμένου να αποτρέψει το ταξίδι τους στη Ρώμη και να μειώσεις τις πιθανότητες εξάπλωσης της μετάλλαξης.

Συγκεκριμένα, η απαγόρευση της πώλησης των εισιτηρίων ξεκίνησε από τις 21:00 τοπική ώρα (22:00 ώρα Ελλάδος), όπως και η ακύρωση αυτών που έχουν ήδη πωληθεί από τις 28 Ιουνίου σε όλους τους κατοίκους του Ηνωμένου Βασιλείου.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς