17 C
Athens

Μάντζιος: Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να ενισχυθεί ο Άρης

Ο Άκης Μάντζιος μετά την ήττα του Άρη από τον Ερυθρό Αστέρα με 2-1, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του, ενώ παράλληλα υποσχέθηκε πως η διοίκηση θα κάνει ό,τι μπορεί για να ενισχύσει την ομάδα με μεταγραφές.

 

Αρχικά ο τεχνικός του Άρη ανέφερε στη NOVA:

«Σε γενικές γραμμές είχαμε πολύ καλή εικόνα, η ομάδα ξεκίνησε με πολλά νέα παιδιά.

Προσπαθήσαμε να δώσουμε χρόνο και δεν θέλουμε να επιβαρύνουμε τα παιδιά, αν και κάποιοι λόγω συνθηκών έπρεπε να παίξουν πολύ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια, βγάλαμε ένταση και είχαμε έναν πολύ καλό αντίπαλο απέναντί μας».

Για το ότι οι κίτρινοι θα δώσουν δυνατά φιλικά: «Είχαμε συνέχεια προπονήσεις, μας ενδιαφέρει σαφώς το παιχνίδι, αλλά τώρα βασικός σκοπός μας είναι να μην έχουμε τραυματισμούς. Ζητήσαμε να έχουμε δυνατά φιλικά».

Για τις μεταγραφές δήλωσε: «Θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν και η διοίκηση και ο πρόεδρος για να ενισχυθεί η ομάδα και να παρουσιαστεί όπως πρέπει. Η φετινή σεζόν θα είναι πιο δύσκολη, αλλά έχουμε δείξει ότι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά, έχουμε εμπιστοσύνη την ομάδα».

Για τον Ιζέτ Χαϊροβιτς και το ότι δεν τον χρησιμοποίησε: «Είναι πολύ νωρίς για να μπει, θέλουμε να μην έχουμε τραυματισμούς».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς