16.8 C
Athens

Επίσημο: Νέος προπονητής της Φούλαμ ο Μάρκο Σίλβα μέχρι το 2024

Η Φούλαμ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Μάρκο Σίλβα, με τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του αγγλικού συλλόγου.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα βρίσκεται στο «τιμόνι» της Φούλαμ για τα επόμενα τρία χρόνια, καθώς έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο μέχρι το 2024, με τον Σίλβα να αναλαμβάνει την ομάδα και να θέτει ως στόχο την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ.

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που θα είμαι προπονητής ενός τόσο ιστορικού ποδοσφαιρικού συλλόγου. Θέλω να ευχαριστήσω τον ιδιοκτήτη, τον κ. Καν, τον Τόνι Καν και ολόκληρη τη διοίκηση της Φούλαμ, για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει.

Είμαι ενθουσιασμένος για να ξεκινήσω και το μήνυμά μου για τους φίλους μας μπροστά από αυτήν τη μεγάλη πρόκληση είναι ότι όλοι θα εργαζόμαστε πολύ σκληρά μαζί για να είμαστε επιτυχημένοι, ώστε να αισθάνονται περήφανοι στο τέλος της σεζόν», ήταν τα πρώτα του λόγια μετά την ανακοίνωση από την ομάδα.

Θυμίζουμε ότι ο 43χρονος Πορτογάλος τεχνικός είναι εκτός πάγκων από το Δεκέμβριο του 2019, όταν αποχώρησε από την Έβερτον. Στους Ερυθρόλευκους παρέμεινε για μία σεζόν (2015/16), προλαβαίνοντας να καθοδηγήσει την ομάδα σε 48 παιχνίδια.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς