12.5 C
Athens

Τότεναμ: Αδιάλλακτος ο Νούνο, ούτε να ακούει για πώληση του Κέιν

Την πρόθεσή του να μην πουλήσει φέτος το καλοκαίρι τον Χάρι Κέιν εξέφρασε ο νέος προπονητής της Τότεναμ, Νούνο Εσπιρίτο Σάντο, ο οποίος ξεκαθάρισε στους ιθύνοντες του αγγλικού συλλόγου πως υπολογίζει τον 27χρονο ενόψει της επόμενης σεζόν.

Μπορεί ο Χάρι Κέιν να σκέφτεται το μέλλον του μακριά από το Λονδίνο και την Τότεναμ, όμως ο Νούνο Εσπιρίτο Σάντο, που ανακοινώθηκε την Τετάρτη (30/6) από τους «Spurs», δεν είναι διατεθειμένος να του κάνει το χατήρι.

Είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι ο Άγγλος στράικερ δεν είναι ικανοποιημένος στην Τότεναμ, εξαιτίας της αδυναμίας της λονδρέζικης ομάδας να πρωταγωνιστήσει τόσο στην Premier League όσο και στην Ευρώπη μέσω Champions ή Europa League.

Μάλιστα, οι δύο σύλλογοι του Μάντσεστερ, Σίτι και Γιουνάιτεντ, έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του, ενώ δημοσιεύματα εμπλέκουν επίσης, και την Τσέλσι. Ωστόσο, ο Πορτογάλος τεχνικός υπολογίζει ενόψει της νέας σεζόν τον Κέιν και όπως ξεκαθάρισε στη διοίκηση των «σπιρουνιών» δεν πρόκειται να συμφωνήσει στο να πουληθεί.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς