Κούγιας: Η ΑΕΛ θα γράψει νέες σελίδες στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου

  ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά

  Το ελληνικό μπάσκετ εύχεται περαστικά σε όσους πόνεσαν και πονούν ακόμη με το «Μέχρι Τέλους»

  Ο Γιώργος Χαλάς σχολιάζει ΕΥΘΕΩΣ το τάιμινγκ της συνέντευξης ενός ξεχασμένου από τον θεό και τα ορφανά του «φάρου» που προσπάθησαν να την κάνουν σημαία, τονίζοντας πως το Μέχρι Τέλους έχει συμβολή ακόμα και στο επικείμενο back to back του Ολυμπιακού στο μπάσκετ Γυναικών

  Πάει κι αυτό το αφήγημα: Από το «μπασκετικό κοινό» στους «οπαδούς της νίκης» ένα #mexritelous δρόμος

  Ο Mythbuster αναλύει τον τρόπο με τον οποίο το «Μέχρι Τέλους» διέλυσε έναν από τους τελευταίους πράσινους μύθους: αυτόν του περιβόητου «μπασκετικού κοινού» του Παναθηναϊκού που υπήρξε απλώς το αποκούμπι στις αμέτρητες ποδοσφαιρικές πίκρες

  Όταν ο αυτοσεβασμός αγγίζει το μηδέν, εμφανίζονται οι Μπακαλόγατοι της «εξυγιαντικής δημοσιογραφίας»

  Ο Mythbuster γράφει για τους Μπακαλόγατους της «εξυγίανσης» που συχνά μπερδεύουν τη δικαίωση με την αυτογελοιοποίηση από την αγωνία τους να γράψουν κάτι σε βάρος του Ολυμπιακού

  Ο ΠΑΟΚ νιώθει έτοιμος να αποτελειώσει τον άδειο Παναθηναϊκό

  Ο ΠΑΟΚ ανέβηκε κατακόρυφα με την προσθήκη του Σκρεντάου και οδηγεί ολοταχώς τον Παναθηναϊκό στην απόλυτη καταστροφή, η οποία πάντως ξεκίνησε στον χαμένο ημιτελικό του Challenge Cup από τον Ολυμπιακό - Γράφει ο Ανδρέας Καταχανάς

  Που ‘σαι κυρ Γιώργη να τους δεις: 18 μήνες χωρίς Βασιλακόπουλο, 32 χρόνια πίσω ο Παναθηναϊκός!

  Ο Mythbuster καταγράφει τα απανωτά αρνητικά ρεκόρ του Παναθηναϊκού στη «μετά φάρον» εποχή και δεν μπορεί να αποφασίσει αν πρόκειται για σατανική σύμπτωση ή απλώς για φαινόμενα που ερμηνεύονται με την κοινή λογική

  Με οδηγό το σέρβις και καθαρό μυαλό στην επίθεση

  Ο Ανδρέας Καταχανάς σχολιάζει την υψηλή απόδοση του ΠΑΟΚ που έκοψε τον βήχα στον Παναθηναϊκό καθώς και την αδιανόητη εμφάνιση του Ολυμπιακού από το σέρβις σε ένα ακόμα φετινό ματς

  Μετά τη νέα εκλογή του νέου ΔΣ της ΑΕΛ, ο Αλέξης Κούγιας σχολίασε τα νέα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τη διεύθυνση και το προπονητικό τμήμα του συλλόγου, τονίζοντας ότι πλέον θα κοιμάται ήσυχος.

  Την ίδια στιγμή, ο ισχυρός άνδρας των «βυσσινί» υποστήριξε πως πλέον η ΑΕΛ είναι έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα, αλλά και να γράψει νέες σελίδες στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

  Αναλυτικά όσα είπε:

  «Είμαι ευτυχής και ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τις τελευταίες εξελίξεις, τόσο στο διοικητικό μέρος με την εκλογή του νέου Προέδρου κ. Πρεζεράκου και των νέων μελών του Δ.Σ. της αγαπημένης μας ομάδας, όσο και στο αγωνιστικό μέρος με τα πρόσωπα που στελεχώνουν την διεύθυνση και το προπονητικό τμήμα όλων των ποδοσφαιρικών ομάδων της ΑΕΛ.

  Όσον αφορά τα νέα μέλη του Δ.Σ., αλλά και τα παλιά που επέλεξα να μείνουν, μηδενός εξαιρουμένου, είναι επίλεκτα μέλη, όχι μόνο της Λαρισαϊκής κοινωνίας, αλλά και της ευρύτερης Ελληνικής κοινωνίας, αλλά το κυριότερο από όλα είναι φανατικοί οπαδοί της ΑΕΛ και το ίδιο είμαι βέβαιος ότι θα γίνει και με το αθλητικό μέρος της προσωπικότητας του γιού μου Χρίστου, πρωτοετούς της Νομικής Αθηνών, που είμαι βέβαιος ότι κοντά σε όλες αυτές τις ξεχωριστές προσωπικότητες που απαρτίζουν το Δ.Σ. και θα εξελιχθεί η προσωπική του κουλτούρα, αλλά μέρα με την ημέρα, γιατί είναι μόνο 19 ετών, θα συνειδητοποιήσει το βάρος και τις ιδιαίτερα ειδικές υποχρεώσεις που αναλαμβάνει, όταν πλέον είναι Αντιπρόεδρος της ΑΕΛ και είναι ο μοναδικός που δεν γεννήθηκε και δεν ζει στην Λάρισα.

  Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι η παρουσία της μεγάλης προσωπικότητας του Τάκη Παραφέστα και των Πρωταθλητών και Κυπελλούχων Μιχάλη Ζιώγα, Νίκου Πατσιαβούρα, του Λαρισαίου Ηλία Κώτσιου, αλλά και της μεγάλης ποδοσφαιρικής προσωπικότητας του Κώστα Φραντζέσκου με κάνουν να κοιμάμαι ήσυχος ότι η ΑΕΛ μας κάθε μέρα που περνάει θα γίνεται καλύτερη σε όλους τους τομείς.

  Η πόρτα της ΑΕΛ μας είναι ανοικτή για όλους και από σήμερα είμαι βέβαιος ότι ξεκινά μία νέα χρυσή περίοδος, ώστε η ΑΕΛ μας να γράψει νέες σελίδες στην ιστορία της και την ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

  Το νέο Δ.Σ. δεν θα είναι ένα απλό τυπικό όργανο μιας ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας αλλά ένα ζωντανό κύτταρο της απαιτητικής Λαρισαϊκής κοινωνίας με πρωτοβουλίες που είμαι βέβαιος ότι θα διορθώσουν τα όποια λάθη του παρελθόντος.

  Εγώ θα παρακολουθώ τις επιλογές τους και θα συνεργάζομαι μαζί τους καθημερινά, εφόσον μου το ζητούν, και θα είμαι ο οικονομικός εγγυητής και αρωγός σε κάθε επιλογή τους.

  Θέλω με τα θερμότερα λόγια να ευχαριστήσω όλα τα παλιά μέλη του Δ.Σ. που από τις 28/7/2015 με εμπιστεύτηκαν και στήριξαν τις προσπάθειες μου να μεταβάλλουμε την ΑΕΛ σε μία σταθερή διοικητικά και οικονομικά ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρεία στην Ελλάδα, ανεξαρτήτως της κατηγορία που θα αγωνίζεται και είμαι βέβαιος ότι κάθε στιγμή θα είναι μαζί μας και θα μας βοηθούν στο δύσκολο έργο το οποίο όλοι μας έχουμε αναλάβει και υπηρετούμε, αφού πάνω από όλους μας είναι η ΑΕΛ».