14.3 C
Athens

Μάρκοβιτς: Τώρα είμαι έτοιμος να παίξω στον Ολυμπιακό

Ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς εμφανίστηκε έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία που του δίνεται και να παραμείνει στον Ολυμπιακό για τη σεζόν 2021/22!

Ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός μίλησε από την Αυστρία για τους στόχους του με τους Ερυθρόλευκους, αναφέρθηκε στον δανεισμό του στην Παρτιζάν Βελιγραδίου που του έκανε καλό αγωνιστικά, ενώ υπογράμμισε πως το ποδοσφαιρικό του ίνδαλμα είναι ο Σέρχιο Ράμος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάρκοβιτς στα κανάλια Novasports:

Για το πού πρέπει να βελτιωθεί: «Στον Ολυμπιακό κάθε ημέρα πρέπει να μαθαίνεις κάτι νέο. Πρέπει να βελτιώνεσαι καθημερινά. Είμαι 21 ετών και έχω πολλά πράγματα να μάθω και να βελτιώσω».

Για τους παίκτες που βρίσκονται δίπλα του και τον υποστηρίζουν: «Όλοι με βοηθούν, στο ρόστερ υπάρχουν παίκτες με σπουδαία καριέρα, όπως ο Σωκράτης ή ο Αβραάμ. Μαθαίνω από όλους. Από καθέναν ξεχωριστά παίρνω και κάποιο στοιχείο».

Για τις συμβουλές που δέχεται: «Μου μιλούν αρκετά για τις κινήσεις μου μέσα στο παιχνίδι. Πότε να μαρκάρω και πότε να σταματήσω τον αντίπαλο».

Για τους φετινούς του στόχους με τον Ολυμπιακό: «Θα ήθελα να κερδίσω το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο με τον Ολυμπιακό και να προκριθούμε στο Champions League».

Για το πόσο τον άλλαξε αγωνιστικά ο δανεισμός του την περασμένη σεζόν στην Παρτιζάν Βελιγραδίου: «Είναι όμορφο να αγωνίζεσαι όλη τη χρονιά, σε όλα τα παιχνίδια. Έπαιξα 30 παιχνίδια στην Παρτιζάν την περασμένη σεζόν και είμαι σε καλύτερη κατάσταση τώρα. Πριν από δύο χρόνια είχα έρθει στον Ολυμπιακό μόνο με τέσσερα ματς σε έξι μήνες. Τώρα είμαι έτοιμος να παίξω».

Για το ποδοσφαιρικό ίνδαλμά του: «Ο Σέρχιο Ράμος».

Για τους συμπατριώτες του στον Ολυμπιακό (Μάρκοβιτς, Ραντζέλοβιτς, Τσούμιτς): «Ο Νίκολα Τσούμιτς έπαιξε πολύ καλά απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Είμαι πολύ χαρούμενος, καθώς είχε ασίστ και σκόραρε. Είναι πολύ ωραίο να έχεις στην ομάδα κάποιον από τη χώρα σου που μιλάει την ίδια γλώσσα. Εδώ με τον Ραντζέλοβιτς και τον Τσούμιτς έχουμε αρκετό κοινό χρόνο και κάνουμε όλα τα πράγματα μαζί».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς