21.4 C
Athens

Μ. Γιουνάιτεντ: Μετά τον Σάντσο, παίρνει και Βαράν

Δυνατά στο «παιχνίδι» των μεταγραφών έχει μπει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία φαίνεται πως βρίσκεται μία ανάσα από την απόκτηση του Ραφαέλ Βαράν, σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα.

Μετά τη συμφωνία με την Ντόρτμουντ για τη μεταγραφή του Τζέιντον Σάντσο, οι «κόκκινοι διάβολοι» ετοιμάζονται για το δεύτερο μεταγραφικό τους χτύπημα. O Ραφαέλ Βαράν, είναι γνωστό, πως απασχολεί το τελευταίο διάστημα τον αγγλικό σύλλογο.

Ωστόσο, σύμφωνα με το γαλλικό «footmercato», οι άνθρωποι της Γιουνάιτεντ βρίσκονται σε πολύ προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του 28χρονου αμυντικού.

O Γάλλος στόπερ, έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από την ισπανική πρωτεύουσα, όμως οι οικονομικές απαιτήσεις των «μερένγκες» δυσκόλεψαν την περίπτωσή του.

Θυμίζουμε ότι ισπανικός σύλλογος αξίωνε 70 εκατ. ευρώ για τον Βαράν, αλλά ο κίνδυνος να τον χάσει χωρίς όφελος το επόμενο καλοκαίρι, οδήγησε τους Μαδριλένου, όπως αναφέρει το «ESPN» στην απόφαση να ρίξουν τις απαιτήσεις τους στα 50 εκατ. ευρώ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς