16.2 C
Athens

ΑΕΚ: Ταλαιπωρείται από λοίμωξη και επιστρέφει στην Αθήνα ο Στάνκοβιτς – Εντοπίστηκε κρούσμα κορωνοϊού

Ξαφνικό πρόβλημα με τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς προέκυψε στην ΑΕΚ, μία μέρα μετά την πρώτη φιλική αναμέτρηση απέναντι στην Φίτεσε (νίκη με 3-1) επί ολλανδικού εδάφους.

Συγκεκριμένα, η καλοκαιρινή μεταγραφή της Ένωσης κάτω από τα γκολποστ, Στάνκοβιτς, ένιωσε μία έντονη αδιαθεσία σήμερα (1/07) το πρωί και αφού διαπιστώθηκε ότι ταλαιπωρείται από λοίμωξη αποφασίστηκε να επιστρέψει στην Αθήνα ώστε να του χορηγηθεί ενδοφλέβια αντιβίωση.

Ο Σέρβος κίπερ θα παραμείνει σε ιατρικό κέντρο στην Αθήνα για όσο καιρό χρειαστεί και πολύ δύσκολα θα προλάβει τα επόμενα φιλικά της Ένωσης πριν τις πρώτες επίσημες αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Conference League.

Μάλιστα για την ΑΕΚ τα προβλήματα δεν σταματάνε εκεί. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ την πρώτη μέρα του Ιουλίου και στα νέα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν όλα τα μέλη της αποστολής εντοπίστηκε ένα θετικό κρούσμα κορωνοϊού, με την Ένωση να αναφέρει ότι έχουν παρθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και το άτομο που έχει προσβληθεί από τον ιό βρίσκεται από νωρίς το πρωί σε καραντίνα.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς