20.2 C
Athens

Ο CEO της Ντόρτμουντ επιβεβαίωσε τη μεταγραφή του Σάντσο στη Γιουνάιτεντ, επωφελείται και η Σίτι!

Από τα πλέον επίσημα χείλη του εκτελεστικού διευθυντή της Ντόρτμουντ, Βάτσκε, επιβεβαιώθηκε το μεταγραφικό «μπαμ» του καλοκαιριού. Ο Τζέιντον Σάντσο θα συνεχίσει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τα επόμενα 5 χρόνια για το ποσό των 85 εκατομμυρίων ευρώ (+ κάποιον εφικτών μπόνους που θα φτάσουν τη συμφωνία στα 90) κάνοντας το όνειρο του πραγματικότητα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον διεκδικούσε χρόνια, η Ντόρτμουντ δεν έκανε πίσω, αλλά μπροστά στα 90 εκατομμύρια ευρώ και τη δεδομένη επιθυμία του παίκτη για την ολοκλήρωση της συμφωνίας δεν μπορούσε παρά να αποδεχθεί τη μοίρα της. Ο Σάντσο θα συνεχίσει στα κόκκινα, σε ένα πρωτάθλημα (Premier League) που σίγουρα του ταιριάζει.

Ο CEO των Βεστφαλών στη σημερινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησε υπογράμμισε ότι η συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων είναι δεδομένη, με τους Κιτρινόμαυρους να είναι δυσαρεστημένοι με αυτή την εξέλιξη, αλλά οφείλουν να σεβαστούν τα «θέλω» του πρώην, πλέον, ποδοσφαιριστή τους.

«Υπάρχει συμφωνία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη μεταγραφή του Σάντσο. Είμαστε απογοητευμένοι που φεύγει, αλλά ήταν επιθυμία του παίκτη. Εμείς κάναμε ό, τι περνάει από το χέρι μας για να τον κρατήσουμε, δεν ήταν θέμα τα χρήματα. Περισσότερο στενοχωριόμαστε για την αγωνιστική απώλειά του», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βάτσκε μπροστά στους εκπροσώπους του Τύπου της Γερμανίας.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι από το όλο deal θα ωφεληθεί οικονομικά και η έτερη ομάδα του Μάντσεστερ, με την Σίτι να «καρπώνεται» το 15% του τελικού ποσού της μεταγραφής, λόγω της ειδικής ρήτρας που είχε βάλει στο συμβόλαιο του Άγγλου άσου όταν τον παραχωρούσε για το ποσό των 7.8 εκατομμυρίων λιρών στην Ντόρτμουντ.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς