20.5 C
Athens

«Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Νέλσον, που δεν θα συνεχίσει στην Άρσεναλ»

Ο Ρις Νέλσον δεν δέχθηκε την πρόταση ανανέωσης της Άρσεναλ και σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίσιο Ρομάνο, βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό και τρεις αγγλικές ομάδες, ώστε να αποφασίσει για το μέλλον του.

Οι «Κανονιέρηδες» προσέφεραν συμβόλαιο μέχρι το 2024 στον νεαρό Άγγλο επιθετικό, με την προϋπόθεση να δοθεί δανεικός από τη φετινή σεζόν, αλλά ο Νέλσον φέρεται να αρνήθηκε τη συγκεκριμένη πρόταση και βρίσκεται εκ νέου σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης.

Όπως αναφέρει ο ρεπόρτερ του Sky Sports, ο Ολυμπιακός και ακόμη 3 αγγλικές ομάδες έχουν επικοινωνήσει μαζί του, θέλοντας να εκμεταλλευτούν την κατάσταση και να αποσπάσουν την υπογραφή του παίκτη. Προς το παρόν, ωστόσο, δεν έχει διευκρινιστεί αν η πρόθεση του 21χρονου άσου είναι να μείνει στην Αγγλία ή να ψαχτεί ξανά στην Ευρώπη (είχε αγωνιστεί και στην Bundesliga με την Χόφενχαϊμ τη σεζόν 2018-19).

Οριστικές εξελίξεις επί του θέματος αναμένονται εντός των επόμενων ημερών με τον Νέλσον να αποτελεί τη δεδομένη χρονική στιγμή «ξένο σώμα» για την Άρσεναλ, ενώ θυμίζουμε ότι είχε ακουστεί ξανά για τον Ολυμπιακό πριν λίγους μήνες.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς