16.8 C
Athens

Λαπόρτα για το μέλλον του Μέσι: «Πολύ θα ήθελα να σας πω ότι έχει τελειώσει το θέμα, αλλά δεν μπορώ»

«Τελικά θα μείνει ο Μέσι;». Κάθε οπαδός της Μπαρτσελόνα κοιμάται και ξυπνάει με αυτή τη σκέψη, που σίγουρα την ίδια στιγμή βασανίζει και τον πρόεδρο των Καταλανών, Ζουάν Λαπόρτα.

Σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα και τα όσα προέκυψαν από τα ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών ο Μέσι τα είχε βρει σε όλα με τη διοίκηση των Μπλαουγκράνα, ωστόσο τα οικονομικά του θέλω και το δεδομένο πρόβλημα με το FFP (Financial Fair Play) απασχολεί σε μεγάλο βαθμό και τις δύο πλευρές, βάζοντας «αγκάθια» στην ομαλή εξέλιξη των διαπραγματεύσεων.

Αυτό τόνισε και σε χθεσινές δηλώσεις του στο ισπανικό δίκτυο «El Transistor» ο Λαπόρτα, που όσο κι αν επιθυμεί την ολοκλήρωση της συμφωνίας για την επέκταση του συμβολαίου του Αργεντίνου σταρ, άλλο τόσο δεν θέλει να αποκρύψει την αλήθεια από τους φίλους της ομάδας. Και η αλήθεια είναι μία. «Το θέμα δεν έχει κλείσει κι έχει σίγουρα αρκετά ανοιχτά κεφάλαια».

«Πολύ θα ήθελα να σας πω ότι έχει τελειώσει το θέμα, αλλά δεν μπορώ. Τουλάχιστον όχι τώρα. Θέλουμε να συνεχίσουμε με τον Μέσι, όμως έχουμε τον βραχνά του Financial Fair Play και προσπαθούμε να βρούμε μια λύση που θα είναι συμφέρουσα και για τις δύο πλευρές» ανέφερε χαρακτηριστικά στα λεγόμενα του ο διοικητικός ηγέτης των Καταλανών.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς