24.2 C
Athens

Ολυμπιακός: Επιστρέφει και κάνει επέμβαση ο Τικίνιο

Ο Τικίνιο επιστρέφει στην Ελλάδα για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στον ώμο, ενώ υπολογίζεται ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον δύο μήνες

Η ατυχία συνεχίζεται για τον Ολυμπιακό σε αυτό το δεύτερο στάδιο της καλοκαιρινής του προετοιμασίας, στο Στανς της Αυστρίας, καθώς ο Τικίνιο Σοάρες χτύπησε στον δεξιό ώμο και θα λείψει για σημαντικό διάστημα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Ήδη, νοκ-άουτ για το πρώτο μισό της σεζόν 2021/22 έχει τεθεί ο Κώστας Φορτούνης με σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού στο αριστερό γόνατο, ενώ τραυματίας παραμένει από το φινάλε της περασμένης σεζόν (2020/21) ο Ουσεϊνού Μπα, ο οποίος προέρχεται από δύσκολο χειρουργείο στη μέση και βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της αποκατάστασης.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός και το πρώτο καλοκαιρινό μεταγραφικό απόκτημα του Πρωταθλητή Ελλάδας, Τικίνιο Σοάρες, τραυματίστηκε στο φιλικό παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας (30/6, 2-1), πέφτοντας άτσαλα στον αγωνιστικό χώρο έπειτα από προσπάθειά του να σκοράρει απέναντι στον τερματοφύλακα της βουλγαρικής ομάδας. Το πλήγμα είναι μεγάλο για τον Ολυμπιακό, αν και ο 30χρονος κυνηγός θα απουσίαζε έτσι και αλλιώς από τα τρία πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια λόγω τιμωρίας.

Ο Τικίνιο υπέστη ρήξη ακρωμιοκλειδικής άρθρωσης του δεξιού χεριού (αυτή είναι η πρώτη επίσημη διάγνωση) και αναμένεται να επιστρέψει άμεσα στην Ελλάδα προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση του προβλήματος τραυματισμού που αντιμετωπίζει.

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού έφυγε με ασθενοφόρο από το γήπεδο του Σβαρτς και μετέβη σε νοσοκομείο του Ίνσμπρουκ, συνοδευόμενος από τον γιατρό των Πειραιωτών, Χρήστο Θέο, για τις πρώτες ιατρικές εξετάσεις που έδειξαν και το σοβαρό πρόβλημα, το οποίο θα μπορούσε να είναι ακόμα μεγαλύτερο.

Πλέν, ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής των Ερυθρόλευκων θα χάσει το υπόλοιπο της καλοκαιρινής προετοιμασίας και αν όλα πάνε καλά στις αρχές Σεπτεμβρίου αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση…

https://athlosnews.gr/nok-aoyt-o-tikinio-gia-peripoy-dyo-mines/

σ

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς