18.4 C
Athens

Μαρτίνς: Μου άρεσε πολύ ο Τσούμιτς, οι νέοι παλεύουν για να μείνουν στην ομάδα

Την πρώτη του τοποθέτηση σχετικά με την έκβαση της φιλικής αναμέτρησης με αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ Σόφιας έκανε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, δηλώνοντας ικανοποιημένος από την συνολική εμφάνιση της ομάδας του αλλά και την προσπάθεια των νεών ποδοσφαιριστών του ερυθρόλευκου ρόστερ.

Επιπλέον ο τεχνικός των Πειραιωτών μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Νίκολα Τσούμιτς που πέτυχε το νικητήριο τέρμα στο σημερινό ματς, δηλώνοντας ότι του έχει αφήσει πολύ θετικές εντυπώσεις.

«Και με την Ζάλτσμπουργκ μπήκε καλά ο Τσούμιτς. Φαίνεται ότι θέλει να κρατήσει τον χώρο του στην ομάδα. Και σήμερα και χθες ήταν πολύ καλός», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος.

Για το ματς: «Στην προετοιμασία πάντα δουλεύεις σε πολλά πράγματα. Σήμερα νιώθαμε λίγο κούραση, αλλά αντιδράσαμε καλά. Καταλαβαίνουμε ότι υπάρχει κούραση και πίεση, γιατί στην προετοιμασία δουλεύεις για όλη τη χρονιά. Επίσης δουλεύεις και τον χαρακτήρα της ομάδας με τα συνεχόμενα ματς».

Για την αντίδραση των «μικρών» μετά το 0-1: «Και στο ματς με την Ζάλτσμπουργκ είδαμε αντίδραση μετά το 3-0 και ήταν πάλι νέοι παίκτες. Ήταν σοβαρή αντίδραση. Έχουν έρθει τα νέα παιδιά εδώ και δείχνουν ότι παλεύουν για να μείνουν στην ομάδα. Κοιτάζω την απόδοσή τους και αν το αποτέλεσμά τους είναι καλό και θετικό, τότε θα τους κρατήσω στην ομάδα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς