17.1 C
Athens

Ανησυχητική η πρώτη εκτίμηση για Τικίνιο

Δεν είναι καθόλου αισιόδοξες οι πρώτες εκτιμήσεις για την κατάσταση του Τικίνιο, μετά τον τραυματισμό που υπέστη στον ώμο κατά τη διάρκεια του φιλικού με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας

Ο Τικίνιο Σοάρες στάθηκε εξαιρετικά άτυχος στο σημερινό φιλικό του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας, καθώς μετά από σύγκρουση με τον αντίπαλο τερματοφύλακα βρέθηκε στο έδαφος, έχοντας έντονες ενοχλήσεις στον ώμο.

https://athlosnews.gr/o-tikinio-apochorise-traymatias-me-chtypima-ston-omo/

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός που ήταν εξαιρετικά δραστήριος στο σημερινό (30/06) φιλικό τεστ με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας φαίνεται να έχει υποστεί ρήξη ακρωμιοκλειδικής άρθρωσης. Για να το κάνουμε πιο σαφές πρόκειται για την ακρωμιοκλειδική, την μικρή άρθρωση του ώμου, που στην περίπτωση του Τικίνιο η ρήξη προκλήθηκε μετά την πτώση του στο χορτάρι.

Μένει να φανεί αν η συγκεκριμένη ρήξη αφορά μικρότερου βαθμού (1ου, 2ου) ή μεγαλύτερου, που σε αυτή την περίπτωση ο Τικίνιο θα μείνει εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς θα χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάσταση του Βραζιλιάνου άσου αναμένεται να γίνουν γνωστές αύριο, αφού εξεταστεί ενδελεχώς από το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς