17.2 C
Athens

Φίτεσε – ΑΕΚ 1-3: Θετικό το πρώτο δείγμα με Μιλόγεβιτς για την Ένωση (vid)

H AEK επικράτησε με 3-1 της ολλανδικής Φίτεσε στο πρώτο της φιλικό τεστ ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν (2021-22).

Η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς παρουσιάστηκε με ενέργεια και αρκετές ιδέες στο χορτάρι, κατάφερε να βρει δίχτυα 3 φορές με «δράστες» του Μπακάκης, Αλμπάνη και Μαχαίρα και σε γενικές γραμμές δεν απειλήθηκε από τους Ολλανδούς.

Οι Κιτρινόμαυροι του Μιλόγεβιτς μπήκαν δυνατά στο ματς και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 19′ με όμορφο βολέ στην κίνηση από τον Μιχάλη Μπακάκη.

Το 0-1 με Μπακάκη:

Στο 36′ η Φίτεσε βρήκε την ισοφάριση μετά από εκτέλεση κόρνερ, κακή τοποθέτηση της κιτρινόμαυρης άμυνας και όμορφη κεφαλιά του Όροζ. Ωστόσο λίγο μετά τη σέντρα η Ένωση βρήκε ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα χάρη σε ένα σόλο του Πέτρου Μάνταλου και τυχερό τακουνάκι του Αλμπάνη, το οποίο κόντραρε και κατέληξε στο βάθος της εστίας.

ΤΟ 1-1 ΤΗΣ ΦΙΤΕΣΕ

ΤΟ 1-2 ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΜΠΑΝΗ:
Στο 83′ Μαχαίρας και Κοσίδης συνδυάστηκαν άψογα, με τον δεύτερο να κάνει το γύρισμα και τον πρώτο να σκοράρει με προβολή σε κενή εστία για το τελικό 3-1.
H AEK, που πλέον θα πορευθεί με τον Γιώργο Τζαβέλλα στα μετόπισθεν θα δώσει άλλα 3 φιλικά προετοιμασίας επί ολλανδικού εδάφους, πριν τους πρώτους αγώνες για τον β’ προκριματικό γύρο του Conference League με μία εκ των Μόσταρ Βέλεζ – Κολερέιν.
ΑΕΚ (Μιλόγεβιτς): Στάνκοβιτς, Μπακάκης, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Μιτάι, Σάκχοφ, Γαλανόπουλος, Σιμάνσκι, Μάνταλος, Αλμπάνης, Ανσαριφάρντ
ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς